Prefatam Zeljeznicar-Standard Liege si alte 5 ponturi din Europa League

Europa-League-HannoverDupa ce in tur Standard Liege s-a impus cu 2-1 pe teren propriu, de data aceasta vin in infernul din Bosnia sa isi demonstreze statutul de favoriti, in fata celor de la Zeljeznicar, partida avand fluierul de start la ora 21:00.

 

Zeljeznicar

Zeljeznicar, formatie ce la trimis pe Dzeko in fotbalul mare, se afla in fata primei calificari in play-off-ul Europa League. In tur, baietii lui Milomir Odovic au inceput partida slab, dominand finalul meciului, cand au reusit sa si marcheze pentru 2 la 1, gol ce ar putea cantari mult in calificarea bosniacilor. Un lucru e sigur, gazdele au nevoie de victorie, 1-0 fiind cel mai mic scor prin care se pot califica. In campionat lucrurile merg slab, dupa doua etape „albastrii” nu acumulat niciun punct.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Standard Liege

Belgienii vin dupa o victorie in campionat, pe teren propriu, impotriva celor de la Waregem. In tur, oaspetii din aceasta seara puteau inscrie mai mult de doua goluri, daca numeroasele ocazii se fructificau. Daca aruncam o privire pe ultimele meciuri, observam ca formatia belgiana este adepta scorului 2-1, ultimele 5 partide incheindu-se cu acest scor, 3 dintre ele fiind in favoarea celor de la Standard. In ultimele 50 de meciuri, belgienii au incheiat doar 6 partide fara gol marcat, ceea ce ne duce cu gandul la un gol marcat in Bosnia, pariu ce ii acordam incredere mare,

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

PONT: In urma analizei, cel mai potrivit pont este „ambele marcheaza”, avand in vedere miza jocului si forma celor doua echipe.

 

ALTE PONTURI:

Stromsgodset-Hajduk Split: 1 la pauza sau la final

Trabzonspor-Rabotnicki: 1 solist

Vorskla-Zilina: marcheaza oaspetii

AEK Larnaca-Bordeaux: Bordeaux inscrie mai putin de 1.5 goluri (Cristian Ungureanu)

Guimaraes-Altach: 1 la pauza sau la final

 

Astra – West Ham: Ajutor nesperat pentru giurgiuveni, in lupta pentru calificare!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu