Pregateste Olaroiu terenul pentru o revenire fastuoasa in Europa? Avem o COTA de 2.50!

Proaspat demis de la Shabab Al Ahli (Emiratele Arabe Unite), Cosmin Olaroiu s-ar putea orienta inclusiv catre taramurile “batranului continent”. Cu toate ca Oli are deja oferte din zona Golfului si inclusiv din Africa, nu putem exclude scenariul in care Cosmin ar dori sa cunoasca gloria europeana.


Cota de 2.50 cu “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat promotia “Pariuri de la utilizatori”, prin intermediul careia orice utilizator poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, returnandu-i-se, in schimb, o cota pe masura. Dupa multe alte variante propuse de catre redactia noastra, avem o sugestie extrem de interesanta de aceasta data. In consecinta, cine crede ca o echipa de club din Europa va fi urmatoarea destinatie a lui Cosmin Olaroriu, termenul-limita fiind finalul lunii ianuarie 2018, poate beneficia de o cota de 2.50.

Considerand ca reversul acestui pariu ar primi o cota de 1.50, nu putem decat sa constatam ca bookmakerii ofera sanse relativ mari scenariului in care Oli ar reveni in Europa. Avand, deocamdata, oferte de la cluburi precum Al Ahli Jeddah sau Zamalek, nu e deloc exclus ca Olaroriu sa ia calea “batranului continent”, acolo unde miza, dar si satisfactiile pe plan fotbalistic sunt infinit mai mari decat cele din zona Golfului.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 2


Lasa un comentariu