Pregătirile pentru EURO 2019 au intrat în linie dreaptă »» Aici ai toate informațiile legate de Campionatul European de tineret și cotele la pariuri!

În acest week-end va debuta o nouă ediție a turneului final al Campionatul European de fotbal destinat selecționatelor Under 21, întrecerea fiind găzduită în perioada 16-30 iunie 2019 de Italia și San Marino.

Romania revine la Euro dupa doua decenii!
La EURO 2019 participă 12 echipe naționale, printre acestea numărându-se și România care a reușit performanța de a fi din nou prezentă la un turneu final al unui Campionat European de tineret după o pauză de două decenii, selecționata lui Mirel Rădoi fiind repartizată în Grupa C, „grupa morții” alături de principalele candidate la titlul european, Anglia și Franța și puternica reprezentativă a Croației.

„Tricolorii” joaca meciurile din grupa în San Marino si la Cesena!
Meciurile de la turneul final EURO 2019 vor fi găzduite de stadioanele din orașele Reggio nell’Emilia, Cesena, Bologna, Udine, Trieste şi San Marino.
Meciurile Grupei C din care fac parte și „tricolorii” vor fi găzduite de „Stadionul San Marino din Serravalle” din San Marino și de „Stadio Dino Manuzzi” din Cesena.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

EURO 2019, criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice din 2020!
La fel ca și precedentele Campionate Europene destinate selecționatelor de tineret care au avut loc cu un an înainte de Jocurile Olimpice și acest turneu final va fi la fel ca și precedentele, criteriu de calificare la JO. Astfel, echipele care se vor afla în carel de ași la EURO 2019 se vor califica la JO 2020.

VAR-ul utilizat în premieră la Europeanul de tineret!
Televiziunea Română va difuza toate meciurile echipei naţionale U21 de la Campionatul European din 2019.
De remarcat ar fi că pentru prima dată în istoria desfășurării unui Campionat European de tineret, va fi utilizat Arbitrajul Video (VAR)

Germania, campioana en-titre!
Campioana en-titre al Europeanului de tineret este Germania, reprezentativă care la în 2017 a învins Spania la limită cu 1-0 printr-un gol superb marcat de Weiser, finala având loc la Cracovia. La EURO 2019, Germania a fost repartizată în grupă cu Serbia, Austria și Danemarca.
Deși sunt deținătorii titlului european, nemții nu au prima șansă la câștigarea trofeului.
Germania pleacă la EURO 2019 cu șansa a doua la pariuri, având cota 5.50 pentru a-și apăra titlul.  Marea favorită a competiției din Italia și San Marino este Anglia, care are cota 5.25 pentru a câștiga EURO 2019!
În semifiale se califică câștigătoarea grupelor și cel mi bun loc 2. Semifinalele EURO 2019 sunt programate pe 27 iunie pe în timp ce finala este programată pe 30 iunie.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

Grupe echilibrate la EURO 2019
Cele 12 echipe calificate la turneul final care va debuta duminică au fost împărțite în trei grupe. De departe cea mai tare este grupa C, din care face parte și România însă și Grupa A se anunță a fi una cu dueluri pe viață și pe moarte pentru claificarea în fazele superioare ale competiției.

Componența grupelor la EURO 2019
Grupa A: Italia, Spania, Belgia, Polonia;
Grupa B: Germania, Serbia, Austria, Danemarca;
Grupa C: România, Anglia, Franța, Croația

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  •  Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești niciun „cod special” la depunere.
  •  Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu