Am pregatit o COTA de 2.00 pentru un parcurs decent al lui Dinamo intr-un program INFERNAL al finalului de sezon regulat!

Aflata momentan pe locul 7 in clasamentul Ligii 1, la egalitate de puncte cu ocupanta ultimului loc de play-off, Viitorul, Dinamo spera pana in ultima runda a sezonului regulat la accederea in jumatatea superioara a ierarhiei. Dupa transferurile lui Nistor, Monroy si eventuala repatriere a lui Gabi Torje, “cainii” si-au castigat toate amicalele din Cipru si sunt setati sa continue seria de victorii si in partidele oficiale.


Propunem o cota de 2.00 prin “Pariuri de utilizatori”

Arhicunoscuta deja in randul urmaritorilor Pariuri1x2, promotia “Pariuri de la utilizatori” a fost lansata de ceva vreme de catre agentia de pariuri on-line Winmasters si permite o libertate deplina in ceea ce priveste alegerea pronosticurilor. Astfel, prin intermediul acestei promotii, orice utilizator poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, returnandu-i-se, in schimb, o cota pe masura. Dupa multe alte sugestii propuse de catre redactia noastra, ne indreptam din nou atentia catre Liga 1, cu precadere catre Dinamo, care se pare ca nu este favorita, in opinia bookmakerilor, in a ocupa un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

Chiar si asa, pariul nostru nu face referire la iminenta intrare a “cainilor” in TOP6. Cine crede ca trupa lui Miriuta va aduna minimum 5 puncte din aceste ultime patru jocuri din finalul sezonului regulat, poate beneficia de o cota excelenta de 2.00. Desigur, exista si reversul acestui scenariu, afisat la Winmasters intr-o valoare similara, de 1.71. Pentru fiecare scenariu, exista argumente pro si contra. Luand in considerare evolutiile datatoare de sperante ale “cainilor” in meciurile de pregatire, dar si transferurile lui Nistor si Torje, doi piloni solizi in cadrul liniei mediane, orice e posibil. Pe de alta parte, nu putem sa facem abstractie de programul infernal al lui Dinamo. “Alb-rosii” le vor infrunta pe Craiova, FCSB si Astra in aceste patru etape si, avand in vedere faptul ca fiecare echipa in parte s-a intarit, la randu-i, poate mai mult decat au facut-o “cainii”, perspectivele dinamovistilor in acest final de sezon regulat sunt relativ sumbre la prima vedere.


Programul lui Dinamo pana la finalul sezonului regulat:

4 feb.  Dinamo – CSU Craiova

11 feb. Concordia Chiajna – Dinamo

18 feb. Dinamo – FCSB

24 feb. Astra – Dinamo

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 1


Lasa un comentariu