Am pregatit o cota tentanta pentru ca Romania sa iasa neinvinsa din amicalele cu Turcia si Olanda!

La mijlocul lunii noiembrie, nationala de fotbal a Romaniei va disputa doua partide de pregatire in compania reprezentativei Turciei (9.11), respectiv a Olandei (14.11). Desi ne despart mai bine de doua saptamani de la startul primului joc, redactia noastra si-a facut calculele din timp si va propune o cota excelenta pentru ca “tricolorii” sa iasa cu capul sus la finalul acestor doua dispute.


Din nou, “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, redactia Pariuri1x2 propune in mod constant variante de pariere speciale prin intermediul promotiei “Pariuri de la utilizatori”. Lansata in luna mai a acestui an de catre agentia on-line Winmasters, aceasta promotie ofera tuturor utilizatorilor privilegiul suprem: libertatea totala in pariuri. In acest context, orice scenariu propus prin intermediul acestei cai va fi analizat si i se va returna o cota pe masura, indiferent de sansele de reusita.


Contra, inca neinvins

Desi suntem constienti de faptul ca precedenta campanie de calificari la Mondiale a fost, in mare, o deceptie totala pentru fanii “tricolorilor”, lucrurile au inceput s-o ia pe drumul cel bun o data cu venirea lui Cosmin Contra pe banca nationalei noastre. Victoria in fata Kazahstanului (3-1), urmata de o remiza muncita in Danemarca (1-1) ne determina sa credem ca “Gurita” detine mijloacele necesare pentru a-i motiva pe “tricolori”, readucandu-i pe calea cea buna. In acest context, cine crede ca Romania nu va pierde in fata Turciei, dar nici cu “Portocala mecanica”, poate beneficia de o cota de 1.90. Care sunt sansele de reusita? Destul de mari. Chiar daca Romania nu mai impresioneaza de mult timp in meciurile oficiale, ne aducem aminte cu placere de rezultatele excelente smulse in amicale. Argentina (0-0), Spania (0-0), Chile (3-2) sau Italia (2-2) sunt doar cateva dintre exemplele care confirma faptul ca ai nostri sunt mult mai breji in meciurile de pregatire decat in cele care chiar conteaza.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu