Pregătiţi de spectacol: Steaua şi Dinamo nu au mai remizat la 0 de 16 ani!

chipciu steauaRunda cu numărul 5 din Liga 1 este dominată prin importanţă de „Clasicul” fotbalului intern, Steaua – Dinamo. Avem aşteptari de la acest derby, unul care ar trebui sa ne propună şi o doză ridicată de spectacol şi goluri!

Statistica

Steaua și Dinamo nu au mai remizat la 0 într-un meci direct din 1999. Se întâmpla pe data de 15 mai a anului respectiv, în Ștefan cel Mare, partida contând pentru etapa cu numărul 31 a campionatului ’98/’99, ediție ce a revenit atunci Rapidului. Dinamoviștii au terminat pe 2, Steaua ocupând ultima treaptă a podiumului.

Au urmat 35 de jocuri în care s-a marcat cel puțin o dată. Cele mai multe goluri, 7 la număr, chiar anul trecut. Este vorba de întâlnirea retur contând pentru semifinalele Cupei României, meci câştigat de stelişti cu 5-2. În tur, cele două terminaseră nedecis, scor 1-1. În cel mai recent meci, jucat pe 5 mai anul acesta în campionat, Steaua s-a impus cu 3-1. Gazda a confruntării a fost Dinamo, însă jocul s-a disputat pe Arena Naţională.

INFO: În 24 din cele 36 de confruntari amintite, au marcat ambele echipe.

Duelul va avea o încărcătură aparte. Dupa câteva stagiuni în care, confruntată cu destule probleme de ordin finaciar, şi-a vazut marea rivală dominand competiţia interna, Dinamo a debutat în forţa în noul sezon. Premergător rundei, cu cate 8 puncte acumulate, cele două, alături de Tg.Mureş, se află pe podium. Steaua a marcat 5 goluri în disputele cu FC Botoşani, Pandurii şi CFR, în faţa ultimei primind şi singurul gol de pana acum. Dinamo are golaveraj 4-2 şi vine după o victorie obţinută în faţa Timişoarei. Scorul a fost 2-1, rezultat stabilit încă de la pauză.

2 este cota pariului ambele marchează. Pariul peste 2.5 goluri primeşte cotaţia 2.22. Varianta 1-3 goluri în meci are o cota de 1.32, în timp ce pentru 2-4 modificări ale tabelei, avem o cotă de 1.45.



500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu