Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa A!

Capul de afis al grupei A, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia de la inceputul acesti luni, este tinut de intalnirea dintre Olanda si Franta, partida fiind programata pe 10 octombrie. Pana atunci, cele doua isi vor face incalzirea pe 7 octombrie, atunci cand se va desfasura etapa a doua. 


clasamentprovizoriua


07.10.2016


21:45 Franta – Bulgaria

Echipa lui Didier Deschamps incearca sa-si revina dupa dezamagirea cauzata de ratarea trofeului european in finala de la Paris disputata in compania Portugaliei. Primele semne dupa Euro 2016 nu au fost foarte incurajatoare pentru francezi, nationala tarii lor remizand (0-0 pe terenul Belarusului) in runda inaugurala din campania pentru Rusia.

Absenta cea mai notabila din lotul „cocosului galic” este cea a lui Olivier Giroud, starul de la Arsenal Londra avand probleme fizice care nu i-au permis un start foarte bun de sezon la echipa de club.

Aymeric Laporte, fundasul celor de la Athletic Bilbao, a fost convocat in premiera.

O schimbare de ultima ora este readucerea lui Mangala in locul lui Jeremy Mathieu.


Pariaza de pe mobil! La Unibet nu poti incepe cu stangul!


Lotul Frantei

Portari: Alphonse Areola (PSG), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Crystal Palace)

Fundasi: Lucas Digne (Barcelona), Laurent Koscielny (Arsenal), Aymeric Laporte (Athletic Bilbao), Layvin Kurzawa (PSG), Bacary Sagna (Manchester City), Eliaquim Mangala (Valencia), Djibril Sidibe (AS Monaco), Raphael Varane (Real Madrid)

Mijlocasi: N’Golo Kante (Chelsea), Blaise Matuidi (PSG), Yohan Cabaye (Crystal Palace), Dimitri Payet (West Ham), Moussa Sissoko (Liverpool), Paul Pogba (Manchester United)

Atacanti: Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Nabil Fekir (Lyon), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Kevin Gameiro (Atletico Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Andre-Pierre Gignac (Tigres)


Vecinii nostri au furnizat una dintre cele mai spectaculoase partide din debutul acestor preliminarii, castigand (4-3) meciul „nebun” jucat la Sofia contra Luxemburgului, rezultat care ii plaseaza pe prima pozitie in grupa dupa prima etapa. Totusi, problemele pe care reprezentativa tarii lor le-a intampinat in fata modestei echipe din Ducat a dus la schimbarea antrenorului, Petar Hubchev inlocuindu-l in urma cu putine zile pe Ivaylo Petev.


Lotul Bulgariei 

Portari: Bozhidar Mitrev (Sheriff),Vladislav Stoyanov (Ludogorets), Blagoy Makendzhiev (Beroe)

Defenders: Strahil Popov (Kasampasha), Vasil Bozhikov (Kasampasha), Zhivko Milanov (APOEL), Anton Nedyalkov (CSKA Sofia), Bozhidar Chorbadhiyski (CSKA Sofia), Aleksandar Dragomirov Aleksandrov (Levski), Dimitar Pirgov (Levski), Yordan Minev (Ludogorets)

Mijlocasi: Svetoslav Dyakov (Ludogorets), Martin Raynov (Lokomotiv Plovdiv), Mihail Aleksandrov (Legia Varsovia), Georgi Kostadinov (Levski), Ivaylo Chochev (Palermo), Simeon Slavchev (Legia), Georgi Milanov (CSKA Moscova), Marcelo Nascimento da Costa (Ludogorets), Todor Nedelev (Botev Plovdiv), Alexander Tonev (Crotone),

Atacanti: Dimitar Rangelov (Konyaspor), Ivelin Popov (Spartak Moscova), Andrey Galabinov (Novara)


Cele doua echipe s-au mai intalnit de 14 in istorie, francezii castigand de sase ori, bulgarii de sase ori, iar doua partide s-au incheiat la egalitate. Ultima confruntare s-a consemnat in faza grupelor de la Euro 1996, Franta impunandu-se cu scorul de 3-1.

bulgarijegosi


21:45 Olanda – Belarus

Batavii vor sa uite cat mai repede campania dezastruoasa pentru Campionatul European de anul acesta si sa revina printre cele mai puternice reprezentative din lume.

Jocul din etapa inagurala a fost unul reusit, Sanijder & co. dominand disputa din Suedia (1-1). Cu toate acestea, o grava eroare in defensiva a facut ca „portocala mecanica” sa plece doar cu un punct de pe „Friends Arena”.


Lotul Olandei

Portari: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)

Fundasi: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (Wolfsburg), Virgil van Dijk (Southampton), Rick Karsdorp (Feyenoord), Terence Kongolo (Feyenoord), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio), Jetro Willems (PSV)

Mijlocasi: Jordie Clasie (Southampton), Davy Klaassen (Ajax), Davy Propper (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Georginio Wijnaldum (Liverpool)

Atacanti: Steven Berghuis (Feyenoord), Bas Dost (Sporting), Vincent Janssen (Tottenham), Luuk de Jong (PSV), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (Spartak Moscova)


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Germania infrunta Cehia si Irlanda de Nord pe teren propriu! Avancronica, programul si cotele grupei C!
• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa B! Derby-ul se joaca la Budapesta!

Reprezentativa pregatita de Alyaksandr Khatskevich a debutat cu dreptul in actuala campania, reusind sa o incurce pe Franta (0-0) in partida disputata la Borisov. Fosta tara din Uniunea Sovietica nu s-a calificat niciodata la un turneu final, iar sansele ca aceasta performanta negativa sa continue sunt destul de mari avand in vedere numele adversarelor din aceasta grupa. De altfel, casele de pariuri le acorda putine sanse, atat in partida cu Olanda, cat si in privinta calificarii la Cupa Mondiala din Rusia.


Cele doua formatii s-au mai confruntat de sase ori pana acum: patri victorii Olanda si doua succese Belarus. Interesant este ca in ultima partida oficiala (in preliminariile pentru Euro 2008), oaspetii de la aceasta intalnire s-au impus cu scorul de 2-1.

olande


21:45 Luxembourg – Suedia

Scandinavii au inceput la randul lor un nou drum dupa retragerea lui Zlatan Ibrahimovic de la echipa nationala. Dupa un turneu european destul de nereusit, in care au acumulat un singur punct in grupa din care au mai facut parte Belgia, Italia si Irlanda, suedezii si-au schimbat antrenorul, Janne Andersson luandu-i locul lui Erik Hamren. Asa cum am amintit mai sus, debutul in actuala campanie s-a incheiat cu o remiza (1-1 vs. Olanda).

Statutul de favorita pe care selectionata Suediei il are in dubla cu Luxembourg si Bulgaria face ca ambele dispute sa fie extrem de importante, cele 6 puncte fiind vitale in pastrarea sanselor de calificare intr-o grupa din care fac parte nume precum Franta sau Olanda.

ibrahi


10.10.2016

Etapa a treia se va desfasura luni, 10 octombrie, in care atentia se va indrepta catre derby-ul dintre Olanda si Franta.

21:45 Belarus – Luxemburg

21:45 Suedia – Bulgaria

21:45 Olanda – Franta


Surse imagini: http://www.thescore.com

flashscore.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu