Preliminarii CM 2018: Germania infrunta Cehia si Irlanda de Nord pe teren propriu! Avancronica, programul si cotele grupei C!

Atentia in grupa C se indreapta catre partidele pe care campioana mondiala, Germania, le va disputa pe teren propriu in compania reprezentativelor Cehiei si Irlandei de Nord. 


nemtia12


08.10.2016

21:45 Germania – Cehia

Formatia pregatita de Joachim Low nu a mai repetat la Euro 2016 performanta realizata la Campionatul Mondial din Brazilia, fiind eliminata in semifinalele competitiei de catre selectionata tarii gazda. Cu toate acestea, Germania ramane una dintre cele mai bune echipe din lume, aspect confirmat de startul in forta pe care Neuer & co. l-au avut in actuala campanie (3-0 pe terenul Norvegiei).

Vestea cea mai importanta in tabara nemtilor este revenirea lui Ilkay Gundogan dupa aproape un an de absenta. De asemenea, Jerome Boateng si Mario Gomez se intorc si ei dupa ce problemele fizice i-au impiedicat sa evolueze in runda inaugurala.


Winmasters sparge barierele cu BONUSUL DE 100% PÂNĂ LA 1000RON!


Lotul Germaniei

Portari: Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona)

Fundasi: Jerome Boateng (Bayern Munchen), Jonas Hector (FC Koln), Benedikt Howedes (Schalke 04), Mats Hummels (Bayern Munchen), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Shkodran Mustafi (Arsenal), Sebastian Rudy (Hoffenheim)

Mijlocasi: Mesut Ozil (FC Arsenal) Julian Draxler (Wolfsburg), Mario Gotze (Borussia Dortmund), Ilkay Gundogan (Manchester City), Sami Khedira (Juventus), Toni Kroos (Real Madrid), Max Meyer (Schalke 04), Mesut Ozil (FC Arsenal), Julian Weigl (Borussia Dortmund)

Atacanti: Julian Brandt (Bayer Leverkusen),Mario Gomez (Wolfsburg),Thomas Muller (Bayern Munchen),Kevin Volland (Bayer 04 Leverkusen)


Prestatia cehilor de la turneul final european nu a fost una extraordinara. Singurul punct obtinut in grupa din care au mai facut parte Spania, Turcia si Croatia a dus la schimbari majore, Karel Jarolim inlocuindu-l pe banca tehnica pe Pavel Hrba. Debutul noului selectionar nu a fost nici el foarte bun, Cehia remizand in prima etapa (0-0) din actuala campanie disputata la Praga in companie Irlandei de Nord.

Dincolo de valoarea adversarului, Jarolim trebuie sa se confrunte si cu probleme de lot, jucatori importanti precum Tomas Rosicky sau Vladimir Darida fiind accidentati.

Milan Petrzela, fotbalistul Viktoriei Plzen, revine la prima echipa dupa un an de pauza.

Petr Cech s-a retras din echipa natioanal dupa Campionatul European din Franta.


Lotul Cehiei

Portari: Jaroslav Drobny (Werder Bremen), Tomas Koubek (Sparta Prague), Tomas Vaclik (Basel)

Fundasi: Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen), Pavel Kaderabek (Hoffenheim), Filip Novak (Midtjylland), Tomas Sivok (Bursaspor), Marek Suchy (Basel), Jan Sykora (Liberec)

Mijlocasi: Borek Dockal (Sparta Prague), Martin Frydek (Sparta Prague), Tomas Horava (Viktoria Plzen), Ladislav Krejci (Bologna), David Pavelka (Kasimpasa), Milan Petrzela (Viktoria Plzen), Jiri Skalak (Brighton)

Atacanti: Vaclav Kadlec (Sparta Prague), Patrik Schick (Sampdoria), Matej Vydra (Derby)

Cele doua formatii s-au confruntat de 6 ori de la destramarea Cehoslovaciei, nemtii impunandu-se de trei ori, iar cehii de doua. Interesant este ca in ultimul joc, disputat la Munchen (preliminariile pentru Euro 2008), Cehia a castigat cu scorul de 3-0.


rosiki


19:00 Azerbaidjan – Norvegia

Scandinavii nu au o deplasare tocmai usoara la Baku, insa sunt obligati sa obtina maximum de puncte pentru a ramane in cursa pentru calificare, aspect confirmat chiar de selectionerul nordic care, potrivit publicatiei report.az, a declarat ca isi doreste cel putin 7 puncte din duelurile cu Azerbaidjan, San Marino si Cehia. Adversarii dificili (Italia, dubla cu Ungaria din play-off-ul pentru Euro 2016 si Germania) pe care i-a infruntat recent formatia pregatita de Per-Mathias Høgmo fac ca aceasta sa se prezinta inaintea etapei a doua cu un record de 4 infrangeri consecutive.

Cele doua selectionate s-au intalnit si in ultima campanie de calificari, norvegienii castigand in deplasare cu scorul de 1-0, in timp ce jocul de la Oslo a consemnat o remiza alba.


kakashi


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa A!
• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa B! Derby-ul se joaca la Budapesta!

21:45 Irlanda de Nord – San Marino

Reprezentativa condusa de Michael O’Neill a reusit sa se califice la Euro 2016 de pe prima pozitie (cu un punct peste selectionata Romaniei), pentru ca la turneul din Franta sa treaca si de faza grupelor gratie victoriei cu 2-0 obtinuta in fata Ucrainei. Fara a impresiona, britanicii compenseaza lipsa unor mari valori individuala cu forta colectiva, aspect care iese in evidenta si din putinele goluri care se marcheaza in partidele lor (o medie generala de doar 1,2 in ultimele 10 jocuri). Este de asteptat ca, in fata unui adversar modest precum San Marino, cifrele irlandezilor sa se imbunatateasca.

Cele doua s-au mai intalnit in campania pentru Mondialul din 2010, Irlanda de Nord castigand categoric ambele manse (3-0 si 4-0).


sancacarino


11.10.2016

21:45 Cehia – Azerbaijan
21:45 Germania – Irlanda de Nord
21:45 Norvegia – San Marino


Surse imagini: https://en.wikipedia.org

http://www.flashscore.ro


 

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu