Preliminarii EURO 2016 – Franta (Grupa D): Inca nu s-au aruncat zarurile in „grupa mortii”!

Se cunosc deja cateva dintre nationalele care vor participa la competitia gazduita anul viitor de Franta. In aceeasi masura, avem o serie reprezentative care asteapta doar confirmarea matematica a prezentei la turneul continental. Se mai dau insa cateva batalii pentru calificare sau prezenta la baraj, inclusiv in grupa D, din care fac parte Germania, Scotia dar si adversara Romaniei din grupa pentru mondialul din Rusia 2018, Polonia lui Robert Lewandowski.

Sursa foto : www.dw.com

Situatia in grupa D, clasament, cote si programul ultimelor 2 etape

In “grupa mortii” totul se joaca. Inclusiv primul loc, desi pare greu de crezut ca Germania va mai putea fi detronata. In penultima etapa, campioana mondiala en-titre joaca in Irlanda, iar Scotia primeste vizita Poloniei.

In grupa D situatia sta in felul urmator. Germania este lider cu 19 puncte, urmata de Polonia cu 17 si Irlanda cu 15. Teoretic aceste trei formatii ar trece mai departe in aceasta ordine daca nu cumva in ultimele doua etape ramase pana la finalul acestei campanii de calificare vor aparea surprize.

Joi – ora 21.45 @ Irlanda – Germania @ 6.40 # 4.40 # 1.50

Joi – ora 18.00 @ Georgia – Gibraltar @ 1.04 # 16.00 # 34.00

Joi – ora 21.45 @ Scotia – Polonia @ 2.60 # 3.25 # 2.80

Screenshot_1

De unde poate aparea surpriza?

Germania are cu Irlanda in deplasare, iar o victorie i-ar asigura formatiei irlandeze participarea cel putin la barajul pentru EURO. De partea cealalata, Germania daca ar pierde, si Polnia ar invinge in Scotia,  ar trebui sa sa se roage ca Polonia sa nu castige in ultimul meci pe teren propriu cu Scotia, pentru ca daca se va intampla asta, nationala manchafft-ului ar pierde pozitia fruntasa in aceasta grupa D.

Nu trebuie insa sa excludem din calcule nici nationala Scotiei, nationala care cu 2 victorii legate in ultimele doua runde in fata Poloniei, acasa si in deplasare in fata Gibraltarului, ajutata si de 2 infrangeri ale Irlandei in ultimele 2 runde, ar face ca Scotia sa termine pe locul 3 cu 17 puncte dupa selectionata Germaniei, si Poloniei.

Grupa D inca nu este decisisa, dupa cum bine observam, iar daca Georgia si Gibraltar ( la prima participare din istorie intr-o competitie organizata sub egida UEFA), nu mai au nici o sansa de calificare, primele 4 echipe inca lupta pentru un loc la EURO 2016 – Franta.


Euro 2016: Meciurile penultimei etape > Program, clasament, cote!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu