Preliminariile Cupei Mondiale din 2018: Situatia si clasamentul din fiecare grupa!

In ultimele zile s-a desfasurat prima partida din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, ce se va desfasura in Rusia. Cu certitudine, in aceasta prima runda s-au inregistrat atat mari surprize, cat si rezultate mai mult decat asteptate.


Preliminariile Cupei Mondiala din 2018

Grupa A

Rezultate

Bulgaria – Luxemburg 4-3
Suedia – Olanda 1-1
Belarus – Franta 0-0

Cea mai spectaculoasa partida internationala s-a desfasurat in Grupa A. Bulgaria a invins Luxemburg cu scorul de 4-3 la finele unei partide intoarceri extrem de spectaculoase, in care Luxemburgul a condus de doua ori. In acelasi timp, Suedia fara Ibrahimovic a remizat pe teren propriu cu Olanda, scor 1-1, in timp ce finalista Euro 2016, Franta, nu a reusit sa obtina decat o remiza alba in Belarus.

GRUPA A


Grupa B

Rezultate

Elvetia – Portugalia 2-0
Andorra – Letonia 0-1
Insulele Feroe – Ungaria 0-0

Una dintre surprizele primei etape din preliminarii s-a inregistrat in Grupa B. Castigatoarea Campionatului European desfasurat in Franta, Portugalia, a fost invinsa fara drept de apel in Elvetia, cu scorul de 2-0, in timp ce Ungaria s-a incurcat cu periculoasa nationala din Insulele Feroe, ce si-a ridicat nivelul extrem de mult in ultimii ani. De asemenea, in ultima partida din grupa, Andorra a fost invinsa pe teren propriu de catre Letonia cu scorul de 0-1.

GRUPA B


Grupa C

Rezultate

Norvegia – Germania 0-3
San Marino – Azerbaijan 0-1
Cehia – Irlanda de Nord 0-0

In Grupa C „panzer-ul” nemtesc a inregistrat o victorie clara pe pamant nordic, in Norvegia, in timp ce Azerbaijan a invins la limita in San Marino. Singurul rezultat de egalitate s-a produs in disputa dintre Republica Ceha si Irlanda de Nord, unde, la Praga am asitat la o confruntare extrem de inchisa, cu putine faze de poarta, incehiata cu o remiza alba.

GRUPA C


Grupa D

Rezultate

Tara Galilor – Moldova 4-0
Georgia – Austria 1-2
Serbia – Irlanda 2-2

Cea mai mare surpriza de la Euro 2016, Tara Galilor, a invins fara drept de apel Moldova pe teren propriu cu scorul de 4-0. De asemenea, una dintre cele mai mari dezamagiri de la Euro, Austria, a reusit sa invinga la limita in Gerogia cu scorul de 2-1. Totusi, cea mai spectaculoasa partida a avut loc in Serbia, unde selectionata gazda a remizat cu Irlanda, scor 2-2, la finele unui duel cu intoarceri spectaculoase de scor.

GRUPA D


Grupa E

Rezultate

Danemarca – Armenia 1-0
Kazakhstan – Polonia 2-2
Romania – Muntenegru 1-1

Singura echipa ce si-a respectat blazonul din Grupa E de calificare a fost Danemarca. Selectionata nordica a invins Armenia cu scorul de 1-0, la finele unui meci pe care l-au dominat de la inceput pana la sfarsit. Celelalte doua contra-candidate la calificarea directa, Polonia si Romania, nu au obtinut decat un punct, in partidele pe care acestea le-au avut in fata celor din Kazakhstan (Polonia) si in fata Muntenegrului (Romania).

GRUPA E


Grupa F

Rezultate

Malta – Scotia 1-1
Slovacia – Anglia 0-1
Lituania – Slovenia 2-2

In principal, in Grupa F nu s-au inregitrat surprize mari. Anglia a invins Slovacia la ultima faza a partidei prin golul inscris de Lallana in minutul 90+5, in timp ce Scotia a invins in Malta, iar Slovacia si Lituania au remizat, scor 2-2. Chiar daca au inceput preliminariile cu un rezultat de egalitate, Slovenia inca este principala favorita pentru ocuparea locului secund in grupa, in spatele Angliei, cea mai puternica selectionata din punct de vedere valoric din Grupa F.

GRUPA F


Grupa G

Rezultate

Spania – Liechtenstein 8-0
Israel – Italia 1-3
Albania – Macedonia 2-1

Chiar daca Spania era cotata drept favorita certa in fata micutei selectionate din Liechtenstein, proportiile scorului pot surprinde intr-o anumite masura. Alaturi de selectionata iberica, Italia a reusit sa invinga in Israel, iar Albania a invins Macedonai intr-un meci desfasura pe durata a doua zile, cele trei echipe clasandu-se pe primele trei poztii din grupa, fiind despartite de golaveraj, acesta fiind net superior in favoarea Spaniei.

GRUPA G


Grupa H

Rezultate

Gibraltar – Grecia 1-4
Bosnia & Herzegovina – Estonia 5-0
Cipru – Blegia 0-3

„Dracii rosii”, cotati drept una dintre cele mai valoroase selectionate din lume au invins cu scorul de 3-0 in Cipru, in timp ce atat Grecia, cat si Bosnia & Herzegovina, au reusit sa invinga in prima partida selectionatele Gibraltarului si Estoniei in doua partide in care erau cotate drept principale favorite.

GRUPA h


Grupa I

Rezultate

Finlanda – Kosova 1-1
Croatia – Turcia 1-1
Ucraina – Islanda 1-1

Cu certitudine, cea mai interesanta grupa din preliminariile pentru CM 2018 este Grupa I. Fiecare dintre cele 3 dueluri s-a incheiat cu acelasi scor, 1-1. Acest start nu ne poata pregati decat pentru o grupa mai mult decat echilibrata, cu 4 echipe ce-si doresc cu inversunare calificarea: Turcia, Croatia, Islanda si Ucraina. Aflata la prima participare ca selectionata de sine statoare, Kosovo, alaturi de Finlanda, pare condamnata in lupta pentru evitarea ultimului loc al grupei.

GRUPA I


Sursa imagini clasamente: www.flashscore.com


Sursa imagine: www.zimbio.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu