Premier League, etapa a 4-a: Pep si Mou, iarasi fata in fata! Vezi programul si cotele rundei!

Desi ne pregatim abia de etapa a 4-a, in Premier League s-au cam stabilit marile favorite la castigarea titlului. Manchester City, Manchester United si Chelsea au pornit in forta stagiunea, adunand punctaj maxim in primele 3 runde. Evident, Arsenal, Liverpool, Tottenham sau chiar Leicester vor avea un cuvant de spus, dar cel putin pentru moment, acestea nu par a se ridica la nivelul primelor 3 clasate.

Liniste! Se joaca Manchester Derby!

Unul dintre meciurile de mare importanta ale stagiunii in curs este programat chiar in deschiderea etapei a 4-a. Sambata, de la ora 14:30, pe Old Trafford se vor inclesta cele doua rivale din Manchester. Duelul va readuce in prim plan batalia Mourinho vs Guardiola, o rivalitate ce dureaza inca de pe vremea cand lusitanul o pregatea pe Inter, iar ibericul bifa primele trofee la timona Barcelonei. Va fi al 6-lea meci direct al celor doi tehnicieni, pana in prezent Pep fiind pe plus: 2 victorii, o remiza.

In ceea ce priveste Manchester Derby sa spunem ca United si City se vor infrunta pentru a 155-a oara doar la nivel de campionat. „Diavolii” au mai multe succese, 61, fata de 43 ale oaspetilor de sambata. In stagiunea anterioara s-a intamplat acest lucru, dupa 0-0 acasa, Rooney & co. impunandu-se cu 1-0 pe Etihad.

La pariuri, United e favorita a jocului cu o cota de 2.25. Remiza este pretuita cu 3.25, iar succesul oaspetilor primeste cita 3.25. Minimum 3 goluri in meci au cota 2.00, iar varianta ambele marcheaza, una spre care isi vor indrepta atentia multi pariori, este pretuita cu o cota de 1.83.

Liverpool vs Leicester. Chelsea joaca la Swansea

Un alt punct de atractie al rundei este duelul de pe Anfield dintre Liverpool si Leicester. Cele doua au pornit identic stagiunea, cucerind 4 puncte in primele 3 etape si in aceeasi masura destul de neconvingator. Liverpool si Leicester au bifat infrangeri pe terenurile unor nou promovate, Burnley, respectiv Hull. „Cormoranii” sunt cotati favoriti certi ai jocului – cota 1.58 la NetBet – dar partida pare deschisa oricarui rezultat.

Chelsea este hotarata sa profite din plin de o eventuala remiza in derby-ul de la Manchester si sa se instaleze, dupa un succes la Swansea, pe prima treapta. De mentionat insa ca londonezii nu s-au descurcat deloc bine in dubla cu „lebedele” din campionatul trecut: 2-2 acasa, 0-1 in deplasare.

Arsenal tinteste al doilea succes al stagiunii, acasa, cu Southampton. Pentru „tunari” aceasta va fi ultima repetitie inaintea deplasarii de foc la PSG, meci programat marti in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

Derby-ul nou promovatelor Burnley si Hull, precum si intalnirea Stoke – Tottenham, sunt alte doua partide „de vazut” in acest weekend. Runda se incheie luni seara, cu Sunderland – Everton. Daca echipa gazda este din nou la retrogrdare, „caramelele” au bifat un strat de stagiune aproape perfect: 7 puncte in 3 meciuri!

Premier League, etapa a 4-a – Cote NetBet >> Deschide-ti acum un cont la NetBet si profita de cel mai mare BONUS de bun venit din Romania: 1500 ron!

plplpl

INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu