Premier League 2015-2016: Cotele primei etape!

Premier League 2015-16Startul in noul campionat se da duminica, pe Old Trafford. De la ora 14:45, Manchester United primeste vizita echipei Tottenham, in ceea ce cu usurinta poate fi considerat derby-ul rundei de debut din Prmier League.
United este cotata favorita destul de certa a confruntarii, insa fanii „diavolilor” n-au uitat ca favoritii au un singur succes in ultimele 6 meciuri directe! Ce-i drept, aceasta a venit chiar in precedentul duel, tot pe Old Trafford si a fost unul clar,  scor 3-0!

Cu un lot consolidat fata de stagiunea precedenta, Everton spera sa plece cu dreptul in noul sezon. Primul adversar, Watford, pe Goodison Park.
Chelsea primeste vizita lui Swansea, intr-un meci pe care londonezii ar trebui sa-l castige fara mari emotii. De altfel  aspectul este evidentiat si de cota oferita pariului 1 solist. Aceasta are doar o valoare de 1.33. Arsenal – West Ham este de asemenea un duel dezechlibrat, victoria gazdelor fiind pretuita doar cu o cota de 1.26.
Liverpool incepe sezonul acolo unde l-a terminat pe anteriorul, adica pe terenul lui Stoke. In runda finala a campionatului 2014/2015, „olarii” i-au facut praf pe adversari, invingandu-i cu 6-1! Isi ia Liverpool revansa?

Programat tot duminica, dar cu 2 ore si jumatate mai devreme decat meciul de la Stoke, Newcastle – Southampton este o alta confruntare extrem de atractiva a primei etape. „Sfintii” sunt usor favoriti la pariuri.

In ultimul meci al etapei, Manchester City se deplaseaza la West Brom. Putin peste 1.60 este cota acordata „cetatenilor” pentru primul succes stagional.

Cotele primei etape a stagiunii 2015-2016 din Premier League:

pl1


Premier League 2015-16: Chelsea, marea favorita!

 

Premier League 2015-16: Aici ai toate transferurile verii!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu