Premier League 2015/2016 . Programul echipelor din Manchester, dar si al campioanei Chelsea !!

rp_premier-league-generic-300x200.jpgPremier League  si-a stabilit programul competitional 2015/2016. Prima etapa va fi pe 8 august , in timp ce ultima etapa se va disputa pe data de 15 mai , dand astfel timp jucatorilor convocati la lotul Angliei sa se pregateasca pentru EURO 2016.

Am aruncat si noi un ochi pe programul sezonului 2015/2016 din Premier League , dar atentia ne-am concentrat-o totusi pe 3 dintre echipele care isi anunta candidatura la lupta pentru titlu in acest nou sezon de Premier League. Campioana en-titre Chelsea , Manchester United si Manchester City.

Chelsea incepe noul sezon  acasa cu Swansea,  urmand apoi sa viziteze Ettihad Stadium in vederea disputei cu Manchester City in cea de-a doua etapa. Derby-urile cu Arsenal si Liverpool le vor juca baietii lui Mou pe Stamford Bridge in septembrie si octombrie. Tottenham si Man. United vor primi vizita albastrilor in noiembrie si decembrie.

Screenshot_

Manchester United incepe noul sezon in fata propriilor fani , pe 8 august impotriva lui Tottenham, urmand ca in etapa a 5 a sa primeasca tot pe teren propriu vizita celor de la Liverpool. Luna octombrie insa, se anunta una destul de incarcata pentru „diavolii rosii” . Pe 3 si 17 octombrie Arsenal si Everton vor primi vizita baietilor lui Van Gaal in etapele cu numarul 8 si 9 , in timp ce Manchester City vine pe  Old Trafford in etapa a 10 a , pe 24 octombrie.  Man. Und. – Chelsea se va juca pe 28 decembrie.

Screenshot_

„Cetatenii” incep noul sezon in deplasare la West Brom , urmand sa intalneasca pe teren propriu in etapa a 2 a , pe 15 august , campioana in exercitiu. Everton ii asteapta acasa pe Aguero & co. pe 22 august in etapa a 3 a , in timp ce derby-ul orasului Manchester se va disputa pe 24 octombrie pe Old Trafford. Man. City – Liverpool  se joaca pe 21 noiembrie pe Ettihad Stadium , iar Arsenal va da piept cu „cetatenii” pe 19 decembrie, in etapa a 17 a.

Screenshot_

Alyn Mirea.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu