Premier League: Cotele la titlu dupa 5 etape și secretul lui Man City!

Premier League: Debutul fulminant al lui Manchester City, care a avut un parcurs perfect în primele cinci runde, pare a face din echipa lui Pellegrini marea favorită la câștigarea titlului în campionatul englez. În vreme ce defensiva lui Chelsea se chinuie să găsească soluții (12 goluri primite!!!), cea a lui City pare extrem de solidă, fără gol primit până acum. Iar atacul, cu 11 reușite, este în top, alături de cel al echipei de pe locul 2, Leicester, cu 11 reușite. Așadar, 5 victorii în tot atâtea etape și soarta îi surâde lui Pellegrini. Însă Premier League este un campionat lung, în care se pot petrece multe lucruri neașteptate.

Faptul că defensiva ”cetățenilor” este la cote înalte s-ar putea dovedi un fapt decisiv în cele din urmă, iar căpitanul Vincent Kompany, liderul liniei de fund, a declarat după victoria cu 1-0 de pe terenul lui Crystal Palace: ”Secretul e să faci deplasări ca acestea și să obții puncte. Sunt multe echipe care în astfel de situații pierd puncte și, de aceea, pentru noi este o victorie foarte importantă. E ca atunci când construiești o casă, îți dorești ca fundația să fie una zdravănă, iar noi exact asta facem, construim o fundație solidă”.

Premier League

Ziarul londonez Telegraph remarcă: ”City vânează titlul construind din defensivă”, aceasta după ce The Guardian avertiza la startul campionatului că exact acest compartiment e cel care trebuie cel mai mult întărit. Și nu erau vorbe în vânt, mai ales dacă ținem cont de faptul că ”cetățenii” au avut cea mai slabă apărare dintre primele patru clasate la finalul ediției trecute.

1.36 e cota la casele de pariuri britanice pentru ca titlul să fie câștigat de Manchester City

Dacă lucrurile vor continua tot atât de bine, atunci orice e posibil pentru elevii lui Pellegrini. O eventuală ”dublă” campionat – Liga Campionilor are cota 15.00 la pariuri, iar ”dubla” campionat – Cupa Angliei are cota 7.00. Bookmakerii oferă cota 6.oo pentru ca echipa să termine sezonul intern fără înfrângere pe teren propriu.

În opinia caselor de pariuri, a doua favorită la câștigarea campionatului este Arsenal, cu o cotă de 6.50. Urmează Manchester United (cota 11.00), Chelsea (cota 15.00) și Liverpool (cota 81.00).

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu