Premier League-Etapa a 14-a: Derby londonez pe „White Hart Lane”! Meci infernal, acasa, pentru liderul Leicester!

Premier League, poate cel mai spectaculos campionat din lumea fotbalului, programeaza in acest week-end meciurile etapei cu numarul 14.

Runda debuteaza maine, cu cinci partide programate la aceeasi ora, 17.00, ora Romaniei.
Ineditul lider, Leicester, echipa pregatita de celebrul tehnician italian Claudio Ranieri, 64 de ani, joaca insa de la 19.30, fara concurenta! Leicester primeste maine seara vizita lui Manchester United, locul 2, 27 de puncte, la un punct in spatele liderului, echipa cu cea mai buna aparare din Premier League in actualul sezon, doar 9 goluri primite.
Leicester vine dupa patru victorii consecutive, ultima, in deplasare, la Newcastle Utd, 3-0!
United e neinvinsa din 4 octombrie, de la acel 0-3 cu Arsenal, de la Londra. De atunci a bifat noua meciuri fara infrangere in toate competitiile (4 victorii si 5 egaluri).
La mijlocul saptamanii, echipa olandezului Louis van Gaal a remizat, 0-0, in UEFA Champions Leagie, chiar pe „Old Trafford” cu PSV Eindhoven.
Desi se poate lauda cu cea mai buna defensiva, United are cel mai slab atac, doar 19 goluri, dintre toate fruntasele din Premier League.

Duminica la pranz, e mare meci mare pe „White Hart Lane” din Londra. Tottenham, locul 5-24 de puncte, primeste vizita „codasei” Chelsea, locul 15-14 puncte.
Tottenham vine dupa una dintre cele mai lungi deplasari din istorie! Joi, formatia lui Mauricio Pochettino a jucat la Qarabag, in Europa League, la 4.500 de km de casa! A invins cu 1-0!
Chelsea a avut si ea deplasare grea in UEFA Champions League, unde se simte mai binde decat in Premier League! Echipa lui Jose Mourinho a jucat in Israel cu Maccabi Tel Aviv, pe care a invins-o cu 4-0.
Etapa trecuta in Premier League, Chelsea a trecut greu acasa, 1-0, de Norwich si a pus capat unei serii de trei infrangeri consecutive!
Etapa se incheie duminica seara, cu partidele Liverpool – Swansea si Norwich – Arsenal.
Liverpool, echipa lui Jurgen Klopp, are un moral excelent dupa succesul din ultima etapa, 4-1 in deplasare cu Manchester City, si cel din Europa League, 2-1, pe „Anfield” cu Bordeaux.

Programul etapei a 14-a:
MAINE
17:00    Aston Villa – Watford
17:00    Bournemouth – Everton
17:00    Crystal Palace – Newcastle Utd
17:00    Manchester City – Southampton
17:00    Sunderland – Stoke City
19:30    Leicester – Manchester United
DUMINICA
14:00    Tottenham – Chelsea
16:05    West Ham – West Brom
18:15    Liverpool – Swansea
18:15    Norwich – Arsenal

Cotele oferite de NetBet pentru runda din Premier League

plplpl

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu