Premier League: Mai vine un „Hazard” in Anglia?!

In opinia multora, Premier League este cel mai spectaculos  campionat de fotbal din lume. Si cel mai dur! An de an in Anglia ajung multe staruri din celelalte campionate puternice ale Europei si mai multi sau mai putin se adapteaza fotbalului din Albion. Una din surprize poate veni de la Hazard…

Vorbim de Thorgan Hazard, fratele mai mic al mult mai celebrului Eden Hazard, vedeta lui Chelsea. Si cine putea pune ochii pe un talent neajuns pe culmile gloriei, decat revelatia si noua campioana din Anglia, Leicester. La cei 23 de ani proaspat impliniti, T.Hazard nu s-ar afla la prima aventura in Premier League. Actuala echipa a fratelui sau l-a achizitionat in in vara lui 2012, contra sumei de 500.000 de euro, dupa ce s-a remarcat la Lens. Nu a apucat sa evolueze insa in nici un meci pentru „albastri”pentru ca a fost imprumutat in Belgia la Zulte Waregem si mai apoi la Gladbach, pentru ca vara trecuta sa fie cedat definitiv la gruparea din Bundesliga.

Thorgan Hazard a evoluat in 35 de meciuri in toate competitiile pentru  Borussia Mönchengladbach, reusind sa inscrie 5 goluri si sa ofere 6 asisturi. Iar sansele ca mutarea sa se faca sunt mari, deoarece acesta este dorit cu insistenta de managerul lui Leicester, Claudio Ranieri. Mijlocasul in varsta de 23 este evaluat in acest moment la 7,5 milioane de euro. Cu siguranta Gladbach nu se va desparti pentru aceasta suma de mijlocasul belgian, ina banii nu sunt o problema pentru senzatia acestui sezon din Anglia.


Invitatie dubla in Franta intr-o excursie de 24 000 RON: Detaliile pormotiei NetBet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu