Premier League: Pariuri 1×2 prefateaza etapa a 16-a!

Premier LeaguePremier League: o noua etapa, inca un derby! In runda din weekend, avem confruntarea dintre cele mai de succes echipe ale Angliei, Manchester United si Liverpool. 

Rivalitatea dintre cele doua este arhicunoscuta nu doar in insula, ci in intreaga Europa. Va fi a 191-a intalnire in toate competitiile. Manchester are un total de 75 de victorii, Liverpool reusind sa se impuna 64 de meciuri.

PREMIER LEAGUE, ETAPA A 16-A: SAMABATA

Burnley – Southampton
Dupa 3 infrangeri consecutive impotriva granzilor campionatului, United, City si Arsenal, Southampton se deplaseaza la penultima clasata, Burnley. In ciuda posturii actuale, nou-promovata vine dupa o serie de 3 meciuri fara infrangere pe teren propriu.  Dupa ultimele rezultate, Pelle si compania merg pe Turf Moor cu gandul doar la victorie. Ii asteapta insa un meci deosebit de greu, contra unei formatii cu sete mare de puncte.

Chelsea – Hull
Mourinho a suferit prima infangere din acest sezon, cea de la Newcastle. In partida de miercuri din Champions League, una fara miza pentru „albastri”, a menajat o mare parte din titulari. Chiar si asa, Chelsea a invins-o cu 3-1 pe Sporting. Adversara din aceasta runda, pare victima sigura. Chelsea va dori sa-si ia revansa in fata fanilor, printr-o victorie cat mai clara cu Hull. A 18-a clasata este fara victorie de 2 luni. Fara probleme de lot si cu oamenii cheie odihniti, Chelsea poate face spectacol.

Crystal Palace – Stoke
Unul dintre cele mai echlibrate meciuri ale etapei! Fata in fata sunt doua echipe aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii. Daca Stoke a luat o gura de oxigen dupa victoria spectaculoasa cu Arsenal, Crystal Palace are doar un punct avans fata de primul loc retrogradabil. Neil Warnock nu are absente pentru acest meci, iar pentru ca oaspetii au infirmeria plina, Crystal Palace pare usor favorita in aceasta intalnire.

Leicester – Manchester City
Dupa calificarea pe muchie de cutit obtinuta la Roma, Manuel Pellegrini si-a salvat postul. In plus, dupa partidele si rezultatele ultimei etape din Premier League, City s-a apropiat la doar 3 puncte de lider. La Leicester, „lanterna rosie” din Premier League, City poate avea o deplasare usoara, la capatul caruia, cu un nou succes, „cetatenii” sa puna o presiune si mai mare pe Chelsea. Atentia insa, fara Aguero in avanposturi, victoria nu va fi atat de facila pentru campionii en-titre.

Sunderland – West Ham
Fara victorie de 5 etape, Sunderland primeste vizita uneia dintre revelatiile campionatului. West Ham ocupa dupa 15 runde, locul 4! Abia pe 15, cu doar 2 victorii, echipa lui Pantilimon se apropie vertiginos de zona minata a clasamentului. Totusi, au reusit 2 remize albe contra lui Liverpool si Chelsea, rezultate foarte valoroase!
Sam Allardyce continua minunile la West Ham, reusind sa mentina echipa pe un loc de Champions League. Pe Stadium of Light ii asteapta insa un meci infernal, contra unei echipe motivate si greu de invins acasa.

West Brom – Aston Villa
Doua echipe total diferite din punctul de vedere al formei de moment. Intr-un clasament al ultimelor 5 etape, West Brom se afla pe ultimul loc, cu doar un punct castigat. Aston Villa ocupa locul 6,  aspect ce  dovedeste ca Paul Lambert a reusit sa-i restarteze pe Benteke si compania. De partea cealalta, Alan Irvine se afla intr-o situatie periculoasa. WBA este la un punct peste linia retrogradarii, situatie in care meciul cu Villa devine unul de totul sau nimic.

Arsenal – Newcastle
Unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei se dispuata pe Emirates intre doua vecine de clasament.  Arsenal, a 6-a in ierarhie,  vine dupa victoria de la Galatasaray din Champions League. In campionat in schimb, „tunarii” au pierdut ultimul meci, cel de la Stoke, partida in care au fost condusi cu 3-0 la pauza! Cu totul altul este moralul in tabara oaspetilor. In aceeasi etapa anterioara,  Newcastle a reusit sa invinga liderul, scor 2-1, pe teren propriu.
Arsene Wenger si Alan Pardew au multe probleme de lot. Francezul nu conteaza pe Koscielny, Monreal, Arteta, Wilshere, Ozil si Walcott. De partea cealalta, absentele sunt Coloccini, De Jong, Obertan, Santon, Taylor, Elliott. Totusi,  loturile celor 2 echipe le permit managerilor sa trimita in teren formatii ce promit spectacol.

PREMIER LEAGUE, ETAPA A 16-A: DUMINICA

Manchester United – Liverpool
Derby-ul rundei se disputa duminica cu incepere de la orele 15:30. Pe Old Trafford se deplaseaza Liverpool, formatie ce vine dupa o dezamagire crunta in Champions League. Doar egali cu Basel pe Anfield, „cormoranii ” nu au bifat calificarea in optimile competitiei. Si in campionat se evidentiaza forma slaba: doar locul 9. Manchester United da semne de revenire, urcand pana pe locul 3 dupa 5 victorii consecutive. Avem absente de marca la ambele echipe. Astfel, Louis Van Gaal nu se va putea baza pe Di Maria, Blind, Shaw, Smalling, Jones si Rafael, iar Brendan Rodgers nu va putea miza pe Balotelli, Sturridge si Toure.

Swansea – Tottenham
O partida intre doua echipe imprevizibile, care alterneaza meciurile bune cu cele mai putin bune. De asemenea, o partida inj care nu avem o favorita clara. Swansea se afla pe locul 8, cu 22 de puncte, in timp ce Tottenham se afla pe locul 10, cu doar un punct mai putin castigat. Trupa lui Garry Monk se descurca foarte bine pe teren propriu, unde nu a fost invinsa din septembrie. Nici formatia condusa de Mauricio Pochettino nu se descurca insa rau in deplasare. Cu 11 puncte adunate in 7 partide, Spurs este pe 5 in ierarhia meciurilor „afara”!,

PREMIER LEAGUE, ETAPA A 16-A: LUNI

Everton – QPR
Ultimul meci al etapei se disputa luni pe Goodison Park, intre doua echipe din a doua jumatate a clasamentului. Everton se afla pe un rusinos loc 12, cu doar 18 puncte contabilizate, doar unul insa in ultimele 3 etape. Roberto Martinez a odihnit joi, in Europa League, multi titulari, aratand astfel un interes deosebit pentru meciul de campionat. QPR a castigat etapa trecuta, acasa, contra celor de la Burnley, o victorie care i-a dus pana pe locul 17, primul peste linia retrogradarii. In deplasare, trupa lui Harry Redknapp se prezinta dezastruos: niciun punct castigat in 7 partide si golaveraj 2-17!!

(Adrian Ostaficiuc)

 

 

Pariuri pe Vocea Romaniei

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. CristiCFC

    WBA – Aston Villa GG (1.95)
    Sunderland – West Ham 2-4 goluri (1.47)
    Leicester – Man.City over 2.5 (1.45)
    Crystal P. – Stoke PsF X (1.52)
    Chelsea – Hull under 3.5 (1.50)
    Burnley – Southampton 2 (1.75)
    Arsenal – Newcastle 2-4 goluri (1.40)

Lasa un comentariu