Premier League: Pariuri1x2.ro prefateaza etapa a 21-a

Premier LeaguePremier League revine in forta, dupa 9 zile de pauza. La finele acestei saptamani se vor disputa partidele etapei cu numarul 21.

Situatia din clasament

In acest moment, ierarhia este condusa de Chelsea si Manchester City, aflate la egalitate perfecta de puncte (46), golaveraje si victorii. De asemenea, in meciul direct din turul stagiunii, disputat la Manchester, scorul a fost 1-1. United este pe locul 3, la 9 puncte de primele doua clasate. Southampton incheie Big 4, dar pozitia “sfintilor” este serios amenintata de Tottenham si Arsenal. Liverpool este a 8-a clasata.

Liverpool deschide runda

“Cormoranii” vor fi angrenati chiar in primul meci al etapei. Sambata, de la ora 14:45, Liverpool cauta pe terenul lui Sunderland, al 9-lea success stagional. Gazdele vin dupa o noua serie slaba, iar in fata fanilor proprii, n-au mai castigat de 3 luni!

Burnley – QPR este un derby in subsolul ierarhiei. Invingatori cu 2-0 in tur, londonezii au de partea lor ascendentul moral. Nu si statistica insa: QPR nu a castigat niciun punct in cele 9 deplasari ale stagiunii!

Leicester pare ca si-a revenit. “Vulpile” au 4 puncte castigate in ultimele 2 runde, unul dintre acestea pe Anfield. In plus, in weekendul anterior, pe teren propriu,  Leicester a scos-o pe Newcastle din FA Cup. Fanii asteapta o evolutie incununata cu un succes si in disputa cu Aston Villa de pe King Power Stadium.

Derby de clasament pe Liberty Stadium, intre Swansea si West Ham. Interesant este faptul ca “lebedele” n-au nici un success in ultimele 4 dispute cu “ciocanarii”. Pe 3 le-au pierdut, ultima chiar in tur, scor 1-3!

West Brom joaca acasa cu Hull. Ambele au motive sa spere la un rezultat pozitiv. La primul meci dupa despartirea de antrenorul Irvine, West Brom a remizat la West Ham. De asemenea, cu Pulis pe banca, WBA a facut spectacol in FA Cup, 7-0 cu Gateshead, acum o saptamana. Hull are 6 puncte adunate in precedentele 3 runde, cu un succes la Sunderland in cea mai recenta deplasare.

Chelsea, City si Tottenham

Newcastle va evolua la Chelsea, in una dintre cele mai grele deplasari ale stagiunii. Partida cu miza uChelsea Mourinhoriasa pentru gazde. Elevii lui Mourinho cauta un succes, primul dupa 2 etape, care sa-i mentina in fruntea ierarhiei. In acelasi timp, victoria le-ar aduce si revansa, dupa infrangerea din tur. A fost 2-1 pentru Newcastle, primul esec stagional al londonezilor fiind consemnat pe 6 decembrie.

Manchester City asteapta pasul gresit al lui Chelsea, desi, la randul sau, are parte de o deplasare destul de grea. “Cetatenii” joaca la Everton, echipa care, in ciuda evolutiilor slabe din actualul campionat si a celor 4 esecuri consecutive insiruite inaintea acestui joc, a demonstrat  ca mobilizeaza exemplat in meciurile cu echipele de top din Premier League.

Intr-o forma de exceptie si invingatoare contra lui Chelsea etapa trecuta, in unul dintre cele mai frumoase meciuri ale stagiunii, Tottenham nu concepe sa se intoarca cu mana goala din scurta deplasare la Crystal Palace.

Meciurile de duminica

In ultima zi a saptamanii le vedem la treaba pe Arsenal si Manchester United. “Tunarii” primesc vizita lui Stoke, la aproape o luna distanta de partida din turul stagiunii. Au castigat “olarii”, scor 3-2, dupa 3-0 la pauza!

United se poate desprinde de Southampton, printr-o victorie in meciul direct de pe Old Trafford. Trupa lui Van Gaal este intr-o usoara scadere, evidentiata de cele 3 remize contabilizate in ultimele 4 etape. Chiar si asa insa, de remarcat faptul ca Ronney si compania sunt neinvinsi de 10 etape, iar pe teren propriu au 8 victorii si o remiza in ultimele 9 confruntari de Premier League!

 Premier League – etapa a 21-a

 

0701

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu