Premier League: Prefatam etapa cu numarul 22!

Barclays Premier League isi disputa in acest weekend unul din cele mai „aprinse” si mai frumoase derby-uri ale campionatului. Mai exact, Liverpool si Manchester United, doua echipe care nu mai aprticipa de cateva sezoane la lupta pentru campionat, insa care si-au pastrat acea rivalitate istorica dintre cele doua cubluri.

Duelul dintre cele doua forte va avea loc in aceasta duminica, de la ora 16:00 si va putea fi urmarit pe Eurosport. Cu un United iesit din top 4 si cu un Liverpool care se lupta pentru un loc de Europa, acest derby se anunta a fi unul de „foc”. In cazul unui esec, Van Gaal este posibil sa fie in sfarsit demis de la carma formatiei de pe Old Trafford, dupa ce si in etapa de marti, de pe terenul lui Newcastle, echipa sa nu a reusit sa obtina cele 3 puncte, desi a condus cu 2-0 si 3-2, insa a fost egalata si a trebuit sa se multumeasca doar cu un punct din deplasarea de pe St James’s Park.

Meciul care deschide etapa cu numarul 22 este cel dintre Tottenham si Sunderland, gazdele sperand sa isi mentina locul de Champions League printr-o victorie in fata uneia dintre codasele clasamentului. Acest meci pare sa fie si cea mai dezechilibrata partida a etapei, bookmakerii oferind o cota de doar 1.27 gazdelor acestei partide.

Tot in etapa cu numarul 22 a Premier League, alte 3 echipe londoneze au partide mult mai dificile in aceasta etapa decat trupa lui Pochettino, Arsenal si Watford au deplasari destul de dificile, la Stoke, respectiv Swansea, doua echipe dificile mai ales pe teren propriu.

Chelsea vrea sa isi continue revenirea cu o victorie in „micul derby” al acestei etape, trupa lui Hiddink primind vizita celor de la Everton, o echipa care pare sa se concentreze mai mult pe FA Cup si League Cup in acest sezon, parand sa se multumeasca cu o pozitie de mijlocul clasamentului in campionat.

City si Southampton joaca pe teren propriu, iar adversarele sunt doua echipe ofensive care pot pune probleme oricarei formatii de Premier League. Palace va juca pe Etihad, in timp ce West Brom va face deplasarea la Southampton.

In lupta directa pentru titlu cu City si Arsenal, revelatia acestui sezon, Leicester, joaca in deplasare la Aston Villa, lanterna rosie a clasamentului cu doar 11 puncte adunate pana in prezent.

West Ham se implica in lupta pentru retrogradare, desi este clasata pe locul 5, peste United, londonezii se deplaseaza la Newcastle, echipa care are mari emotii in ceea ce priveste mentinerea in prima liga. Meciul dintre alte doua formatii care sunt in competitie directa pentru evitarea retrogradarii, Bournemouth – Norwich, pare sa fie cea mai putin atractiva partida a acestei etape de Premier League.

Meciurile etapei a 22-a din Premier League – Cote NetBet

Premier League

INSTRUCTIUNI - Cum sa deschizi cont prin Pariuri1x2.ro

Va rugam sa urmati pasii de mai jos:

1. Stergeti cookies astfel incat contul sa fie inregistrat corect

2. Apasati pe butonul din dreapta ( sau pe orice banner de pe site ) pentru a intra pe pagina NetBet si pentru a deschide contul

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu