Premier League: Tot ce trebuie sa stii despre etapa a 4-a!

Premier League

Cel mai disputat campionat din Europa, Premier League, a ajuns la episodul 4, iar lupta pentru titlu se anunta una apriga, cu Manchester City plecand din pole-position, United, Liverpool, Chelsea si Arsenal asteptand pasul gresit al „cetatenilor”. Meciurile etapei a 4-a va sunt prezentate in cateva cuvinte de catre redactia pariuri1x2.ro.

Cotele meciurilor (www.bet365.com)                                          Clasament (www.flashscore.ro)

Anglia Premier League clasament

 

Newcastle – Arsenal, sambata, 14:45

Primul meci al rundei se anunta a fi unul foarte interesant, pe St. James Park poposind Arsenal. Newcastle n-a castigat in acest inceput de campionat, dar rezultatul de egalitate smuls pe Old Trafford le da sperante. “Tunarii” au acumulat 4 puncte din primele 3 partide, totusi, destul de putine pentru pretentiile fanilor.

Aston Villa – Sunderland, sambata, 17:00

Chiar daca au pierdut piese importante in perioada de transferuri, Aston Villa da semne de viata, trupa lui Tim Sherwood reusind o victorie la Bournemouth in prima etapa si artand un joc organizat. Sunderland a inceput dezastruos sezonul de Premier League, echipa lui Pantilimon castigand un singur punct pana acum si incasand 8 goluri.

Bournemouth – Leicester, sambata, 17:00

Calum Wilson a adus de unul singur primele puncte pentru Bournemouth dupa hattrick-ul in victoria lui Bournemouth in deplasarea de la West Ham, scor 4-3. Riyiad Mahrez este omul inceputul de sezon in Anglia, algerianul marcand 4 goluri in 3 etape si aratand o forma deosebita, Leicester ajungand pe locul 2, in mare parte, datorita evolutiei sale.

Chelsea – Crystal Palace, sambata, 17:00

Mourinho l-a adus pe Pedro si l-a introdus in prima echipa la doar cateva zile de cand a sosit, iar acesta nu i-a tradat increderea, fiind omul meciului cu West Brom, castigat cu 3-2. Totusi, 4 puncte in 3 meciuri sunt cam putine pentru Chelsea. Palace are 2 victorii si o infrangere pana acum, reusind un start aproape perfect, singura infrangere venind in jocul cu Arsenal.

Liverpool – West Ham, sambata, 17:00

Locul 3 pentru Liverpool e destul de bun dupa primele 3 runde, dar ineficienta in atac ar trebui sa ii dea batai de cap lui Brendan Rodgers, care, se pare ca a reusit sa regleze problemele din defensiva. West Ham parea o echipa redutabila dupa victoria de pe terenul lui Arsenal, dar au venit infrangerile cu Bournemouth si Leicester, iar Slaven Bilic incepe sa aiba semne de intrebare asupra echipei sale.

Manchester City  – Watford, sambata, 17:00

Liderul incontestabil din Premier League, Manchester City, cu maximum de puncte si fara gol primit, asteapta un nou galop de sanatate pe teren propriu contra nou-promovatei din Watford, echipa care a obtinut 3 egaluri din tot atatea partide, dar care etaleaza un joc ofensiv. Deci, ne asteptam la spectacol pe Etihad Stadium din partea ambelor combatante.

Stoke – West Brom, sambata, 17:00

Cu cateva transferuri importante in aceasta vara, Stoke isi propune un loc de Europa, dar inceputul nu este unul promitator, trupa lui Mark Hughes nereusind sa castige vreun meci in primele 3 etape. West Brom este “lanterna rosie” dupa doua infrangeri cu City si Chelsea si doar un egal cu Watford. Acum ca au depasit partidele mai grele, asteptam o alta fata a echipei lui Tony Pulis.

 Tottenham – Everton, sambata, 19:30

Unul dintre cele mai interesante meciuri  ale rundei se joaca pe White Hart Lane, unde Tottenham primeste vizita lui Everton. Mauricio Pochettino simte presiune pe umerii sai pentru ca echipa care o conduce n-a reusit sa castige in acest inceput de Premier League. De partea cealalta, formatia lui Roberto Martinez a adunat 4 puncte si o calificare cu emotii in turul urmator din Cupa Angliei.

Southampton – Norwich, duminica, 15:30

Prima partida a zilei de duminica se joaca pe St. Mary’s Stadium intre gazdele de la Southampton si Norwich. “Sfitnii” vin dupa o eliminare suprinzatoare din Europa League in favoarea danezilor de la Midtjylland, in timp ce oaspetii au un inceput bun de campionat cu 4 puncte obtinute si vor incerca sa profite de forma slaba a baietilor lui Ronald Koeman.

Swansea – Manchester United, duminica, 18:00

Etapa se incheie la Swansea, unde ajung “diavolii rosii”, proaspat calificati in grupele Champions League.  Gazdele nu au pierdut in debutul de sezon de Premier League si sunt o echipa omogena, care practica un fotbal frumos. United n-a primit gol pana acum, dar nici nu au marcat multe, doar doua reusite fiind trecute in contul formatiei lui van Gaal.

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu