Premier League: Vezi care este cel mai bun XI de pana acum!

Premier League a ajuns in etapa a XVII-a, iar jurnalistii englezi au tras concluziile asupra celor mai bune evolutii de pana acum. In mod surprinzator, in primul unsprezece nu se regasesc jucatori de la echipe importante ale campionatului.

sursa foto: goal.com

Conform site-ului goal.com, in cea mai buna echipa de pana acum a primei ligi engleze, nu se regasesc jucatori de la Chelsea sau Liverpool. Liderul surpriza al BPL, Leicester, are trei jucatori, urmata de Arsenal cu doi, iar Stoke, Tottenham, Manchester United, Manchester City, West Ham si Everton, au cate un jucator.

Astfel ca, jucatorii cu cele mai bune prestatii pana in etapa a XVII-a sunt:

Jack Butland (Stoke City), Hector Bellerin (Arsenal), Toby Alderweireld (Tottenham), Chris Smalling (Manchester United), Aleksandr Kolarov ((Manchester City), Riyad Mahrez (Leicester), Dimitri Payet (West Ham United), N’golo Kante (Leicester), Mesut Ozil (Arsenal), Jamie Vardy (Leicester) si Romelu Lukaku (Everton).

10248889_1157402910954107_470197650_nBONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu