Prezent de o viata in tricoul ”Batranei Doamne”, Claudio Marchisio a semnat cu Zenit St. Petersburg!

Dupa 13 ani in care a apartinut de Juventus Torino, unul dintre cei mai importanti mijlocasi italieni la ora actuala, Claudio Marchisio (32 ani), a semnat pe doi ani cu rusii de la Zenit Sankt Petersburg, venit liber de contract.


Juventus ramane fara inca o legenda

Sapte campionate cucerite in Serie A, patru Cupe ale Italiei si alte trei Supercupe ale Italiei. Acesta este palmaresul lui Claudio Marchisio pe plan intern cu Juventus Torino din sezonul 2007/2008 incoace. Dupa ce Gianluigi Buffon a plecat in aceasta vara la PSG, e timpul ca si Claudio Marchisio, unul dintre pilonii liniei mediane a „Batranei Doamne” in ultimele zece sezoane, sa se reorienteze pentru un final de cariera linistit. Ajuns la varsta de 32 de ani, Marchisio a ramas liber de contract in aceasta vara si, desi presa din „cizma” anuntase un potential transfer al acestuia la AS Roma, Claudio a preferat sa excluda campionatul italian, orientandu-se catre prima liga din Rusia. Intr-o liga fara prea multa presiune, in care Zenit s-a instalat deja confortabil pe tronul de lider dupa primele sase etape, mijlocasul italian are toate sansele sa-si imbogateasca palmaresul dupa acest sezon.

7 milioane de euro este cota de piata a lui Claudio Marchisio, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

1.90 este cota oferita de Unibet pentru ca Zenit Sankt Petersburg sa-si castige grupa din UEFA Europa League, din care mai fac parte Girondins de Bordeaux, FC Copenhaga si Slavia Praga.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu