Prietenii lui Dan&Sabin au facut din nou show: Pariuri de 5 stele, cote imense!

Liga Campionilor Etapa de Liga Campionilor a fost in atentia majoritatii pariorilor ce au postat ieri comentarii in topicul special deschis pe site-ul pariuri1x2.ro. Iar cei care au analizat aceste discutii, nu au avut de pierdut. Dimpotriva!

Ca sa va faceti o idee legata de calitatea ponturilor oferite, o sa va propunem doar cateva exemple.

Vasile Bogdan a avut nevoie doar de o repriza pentru a castiga de pe urma derby-ului Manchester City – Bayern Munchen. Aceasta pentru ca mizat pe ambele marcheaza…in prima repriza! Pariul avea o cota de 4.10!

Boby M.  a avut emotii pana la finalul partidei de la Manchester, dar in cele din urma s-a meritat, prietenul nostru alegand varianta 1 solist la acest joc, dar si pariul 1 si over 2.5! ! Boby a dat ieri o tripla lovitura, acesta anticipand si remiza finala din CSKA Moscova – AS Roma!

Rheea a pasit cu dreptul in comunitatea noastra, alegand varianta peste 4.5 galbene in Sahtior – Athletic Bilabo. In total au fost 8 cartonase galbene, toate acordate in repriza secunda! Maricela a pariat ca Bilbao va marca.  Ionut P. a anticipat ca APOEL nu va marca contra Barcelonei, in timp ce Marinel Ene a intuit meciul cu cel putin 3 goluri de la Lisabona. Corbul Albastru a dat o cota de 3: Chelsea castiga la minimum 2 golrui diferenta! Un Parior ne-a spus clar ca Bayern va faulta de cel putin 12 ori, iar Bilbao va incasa macar 3 cornere. Dahni a remarcat faptul ca si Maribor poate marca la Lisabona, nu doar echipa gazada.

Desi ma repet, toate cele precizate arata inca o data ce comunitate valoroasa s-a grupat in jurul acestor proiecte, UPZ si pariuri1x2. Va invitam ca si astazi sa discutam despre fotbal, dar nu numai,  in topicul al carui link il aveti mai jos.

Comentam impreuna meciurile zilei, pe pariuri1x2: Ce pariem astazi?

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 7

      1. boby m.

        boby m.
        November 25, 2014 – 9:17 am
        Manchester City-Bayern ,pronostic 1 ,cu 2 pct in grupa M.City e condamnata sa invinga azi,si cred ca o va face ,alfel va fi un dezastru total ,in campionat sunt la 8 p de lider,deci sanse minime sa prinda titlul(bine campionatul e lung )
        mai merita incercat 1 si p 2,5 eu asa voi juca

    1. Post
      Author
  1. Ionut P.

    * Real M. Marcheaza p2.5 , cota 2
    * mai multe cornere Real M. , cota 1.55
    * Arsenal v Dortmund – PR2+ , cota 2.40
    – 0-9 cornere & 0-3 cartonase , cota 3.75
    * Atletico v Olympiakos – p2.5 & 4-6 cartonase , cota 3.50
    * Malmo v Juventus – 3-5goluri, cota 2

Lasa un comentariu