Prima infrangere pentru Jurgen Klopp la Liverpool!

Liverpool a pierdut pentru prima data in mandatul lui Jurgen Klopp. „Cormoranii” au fost pusi la respect de Crystal Palace, care au reusit sa castige cu 2-1, pe Anfield

sursa foto: goal.com

Dortmund klopp ponturi projectpippo com

Duminica a avut loc partida dintre Liverpool si Crystal Palace, contand pentru etapa cu numarul 12 din Premier League. Aceasta a fost castigata de formatia lui Alan Pardew, care a reusit sa se impuna cu 2-1 pe Anfield, provocandu-i tehnicianului german de pe banca „cormoranilor”, prima infrangere de la istalare. Dann Scott s-a numit numit calaul, fundasul central al celor de la Palace, a fructificat o respingere gresita a celor de la L’pool si a inscris cu capul.

A trecut o luna de la progresul lui Liverpool sub comanda lui Klopp, Yannick Bolasie si Dann Scott au stricat petrecerea. De partea cealalta, Liverpool a inscris prin Philippe Coutinho, dar nu a fost de ajuns si „cormoranii” raman pe zece.

In fata fostului capitan, Steven Gerrard, presiunea exercitata de gazde pe teren a fost ineficienta, Palace profitand de spatiile avute si a bifat cel de-al treilea succes din postura de formatie oaspete din intalnirile directe.

Dupa victoriile cu Chelsea si Rubin Kazan si acest esec, urmeaza o pauza datorata meciurilor amicale internationale, lucru tocmai bun pentru Jurgen Klopp.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu