Primeira Liga – Etapa a 12-a: Si-au revenit „vulturii”! Cu un meci mai putin, Benfica joaca azi pe „Estádio da Luz” si trage tare sa se apropie de Sporting si de Porto

Etapa a 12-a din Primeira Liga, campionatul Portugaliei, programeaza azi primul meci. Campioana Benfica Lisabona evolueaza acasa in compania celor de la Académica de Coimbra, locul 17 (penultimul) – 7 puncte.
„Vulturii” sunt in acest moment pe locul trei in clasamentul din Primeira Liga, cu 21 de puncte, dar si cu un meci mai putin disputat decat marile sale rivale Sporting (locul 1 – 29 de puncte) si FC Porto (locul 2 – 27 de puncte).
Dupa un inceput greu de sezon, cu infrangeri in derby-uri, 0-1 cu Porto, 0-3 cu Sporting (chiar pe „Da Luz”!), Benfica pare ca si-a revenit.
Cel putin in campionat, unde vine dupa trei victorii consecutive. Din acest punct de vedere, Benfica e mare favorita in duelul de azi cu Académica de Coimbra.
Pentru Benfica meciul de diseara va reprezenta repetitia generala pentru confruntarea de peste patru zile, din UEFA Champions League, programata tot pe  „Estádio da Luz”, cu Atlético Madrid, derby-ul Grupei C.
Inaintea acestui meci cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, 10, si sunt calificate in primavara europeana.

PORTUGALIA – Etapa a 12-a:
AZI
22:30
Benfica – Academica
MAINE
18:15
Belenenses – Setubal
20:30
FC Porto – Ferreira
22:45
Maritimo – Sporting
DUMINICA
18:00  
Arouca – Boavista
Estoril – Nacional
U. Madeira – Tondela
19:00
Moreirense – Braga
LUNI
22:00
Guimaraes – Rio Ave

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu