Rosenborg, Dundalk si BATE Borisov, inca o data campioane! Vezi cum se prezinta situatia in campionatele ce se apropie de final!

Daca marea majoritate a intrecerilor fotbalistice interne din Europa sunt doar la start, in altele, s-au desemnat deja campioanele, participantele in cupele europene, chiar si retrogradatele. Ne referim in primul rand la campionatele din nordul Europei, dar sunt si alte competitii in care se va trage linie in decurs de doar cateva zile.

Norvegia – Tippeligaen

Rosenborg si-a aparat lejer ultimele doua titluri cucerite, bifandu-l pe al 25-lea din palmares, cu multe runde inainte de final. Inaintea etapei a 29, penultima a campionatului, Rosenborg are un avans de 18 puncte inaintea locului secund, ocupat de Brann si Odd, la egalitate de puncte. Cele doua sunt foarte aproape de merge in Europa League, avand la randul lor 4 puncte in fata urmaritoarelor Haugesund si Sarpsborg.

Clasament: 1. Rosenborg (campioana) 66p, 2. Brann 48 p, 3. Odd 48 p. 4. Haugesund 44 p., Sarpsborg 44 p. 
Start a retrogradat matematic.

Finlanda – Veikkausliiga

Ultima runda a sezonului 2016 s-a consumat duminica. Mariehamn a dat lovitura, trecandu-si in palmares primul titlu din istoria clubului. In runda finala, campioana avea nevoie de un succes, pentru a fi sigura ca HJK si SJK nu-i vor trece in fata. L-a obtinut, 2-1 acasa cu Ilves, in timp urmatoarele doua clasate n-au bifat decat remize.

Clasament final: 1. Mariehamn (campioana) 61 puncte, 2. HJK 58 p., SJK 57 p.
A retrogradat PK-35. Inter Turku va da baraj de mentinere in prima liga. 

Suedia – Alssvenskan

Lupta pentru titlu se da intre Malmo, Norrkoping si AIK. Ultima iese din calcule daca nu castiga diseara derby-ul de la IFK Goteborg. Oricum, Malmo este mare favorita la titlu, atat prin prisma avansului de 4 puncte in fata celor de la Norrkoping, cat si prin prisma programului. In urmatoare etapa joaca la Falkenberg, trupa deja retrogrdata. Daca se impune, devine matematic campioana pentru a 19-a oara in istorie.

Clasament: 1. Malmo 60 de puncte, 2. Norrkoping 56 p., AIK 53 p. 
A retrogradat: Falkenberg. Va retrogrda sau va juca baraj de mentinere in prima liga: Gefle si Helsinborg. 


IFK GOTEBORG – AIK 
Cote: 1 – 2.60,  x – 3.45  2 – 2.65
La Unibet ai 150 ron Pariu Gratuit


Islanda – Landsbankadeild Karla

In Islanda campionatul s-a incheiat inca din data de 1 octombrie. FH si-a aparat titlul cucerit anul trecut.

Irlanda – Premier League

Ultima etapa a stagiunii este programata in weekend, dar si aici zarurile au fost aruncate. Dundalk, trupa ce a fost la un pas de a intra chiar in grupele Ligii Campionilor, s-a incordonat din nou campioana. Cork si Derry au reusit sa termine pe podium, ultima runda, precum si restantele, neavand cum sa mai schimbe ordinea primelor 3 clasate.

Clasament: 1. Dundalk (campioana) 74 p., 2. Cork 67 p., Derry 59 p.
Longford a retrogrdat, iar Wexford va da baraj de mentinere. 

Belarus – Liga 1

BATE a cucerit un nou titlu. Cu 4 etape inainte de final, trupa din Borisov are 15 puncte in plus acumulate fata de Sahtior Soligorsk si 18 peste Dinamo Minsk.

Clasament: 1. BATE Borisov (campioana) 64 p., Sahtior 49 p., Dinamo Minsk 46 p.

Estonia – Meistriliiga

Cu doar 2 etape inainte de final, 3 echipe se bat pentru locul 1. Infonet e lider, dar avansul fata de trupele din Tallin, Flora si Levadia, este doar de 2 puncte!

Clasament: Infonet 74 puncte , Flora 72p., Levandia 72 p.
Rakvere a retrogradat. Parnu merge la baraj. 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu