Primera Division 2015/2016 : Vezi cu cine joaca Barcelona si Real Madrid in prima etapa

ud-5Spectacolul spaniol se apropie, echipele ce dau cei mai buni jucatori ai lumii, Real Madrid si Barcelona vor intra din nou in actiune sa ne delecteze cu cel mai bun fotbal.

S-au tras etapele, iar primul meci va avea loc pe data de 21 august, Malaga si Sevilla fiind echipele ce dau startul, baietii lui Unai Emery vor face deplasarea pe La Rosaleda.

Messi si compania intra si ei in „paine”, campioana de anul trecut, Barcelona are meci dificil in prima etapa, Athletic Bilbao fiind echipa ce o va infrunta, in deplasare, intr-o reeditare a finalei Cupei Regelui din sezonul trecut, atunci cand formatia „blaugrana” s-a impus cu 3-1.

Echipele din Madrid, Atletico si Real, au meciuri usoare, cu nou-promovatele Las Palmas respectiv Gijon. Real Madrid se va deplasa pe micuta arena din Gijon, El Molinon, in timp ce campioana de acum doua sezoane joaca pe Ramon Calderon.

In celelalte meciuri, baietii lui David Moyes au meci in deplasare cu Deportivo La Coruna, Valencia se deplaseaza la Vallecano, Espanyol primeste vizita fostei echipe la care Cosmin Contra a antrenat si a evoluat, Getafe, iar in partida ce incheie prima etapa, Villarreal are de infruntat nou-promovata Real Betis, in deplasare.

Cel mai asteptat meci al sezonului, El Clasico, se joaca pe 8 noiembrie, in runda cu numarul 12, stadionul celor din Madrid, Santiago Bernabeu va fi cel care va gazdui meciul din tur, mansa a doua fiind programata pe 3 aprilie.

Untitled

 

 

 

 

 

 

(sursa:flashscore.ro)

 

Biletul zilei! Partide din Scotia, Romania si Suedia

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu