Primera Division: Real Madrid si Barcelona „intra in paine”

Real Madrid si Barcelona incep in noul sezonde Primera Division. Dupa ce Sevilla si Valencia au remizat la scor alb pe terenurile celor de la Malaga, respectiv Rayo Vallecano si Atletico a castigat chinuit impotriva nou-promovatei Las Palmas, vine randul granzilor sa-si puna in valoare vedetele de sute de milioane de euro.

ATHLETIC BILBAO-BARCELONA (ora 19:30)

Al treilea meci consecutiv in ultimele 9 zile dintre cele doua formatii, unde in primele doua, gazdele din aceasta seara au avut castig de cauza, castigand supercupa Spaniei, dupa o dubla mansa in care catalanii nu au reusit sa castige niciun meci, fiind umiliti cu 4-0 in tur, iar in retur au izbutit sa scoata doar un egal, 1-1. Bascii nu au facut mari schimbari de lot, in schimb, Barcelona a adus doua piese de baza de la doua formatii de top din Spania, Aleix Vidal de la Sevilla si Arda Turan de la Atletico Madrid, dar cei doi nu pot evolua pana in ianuarie 2016. Catalanii vor zbura catre San Mames fara cativa jucatori de baza ca Pique, suspendat 4 etape, Jeremy Mathieu, Douglas, dar cel mai important, Neymar. In ciuda faptului ca a scapat de oreion, jucatorul brazilian nu este 100% apt de joc, iar Luis Enrique a decis sa il lase in afara lotului. In ultimele 16 confruntari directe pe terenul celor de la Bilbao, Barcelona a castigat de 8 ori si a remizat de 5 ori. Interesant este faptul ca in aceste 16 confruntari nu s-a marcat decat un singur hat-trick, acela fiind trecut chiar in contul tehnicianului Luis Enrique, care pe 3 februarie 2001 a gasit poarta de 3 ori intr-un 7-0 pentru formatia blaugrana. Astazi este pentru a 6-a oara in istorie cand Barcelona incepe sezonul de Primera Division impotriva celor de la Athletic Bilbao. In ultimele 5, catalanii au castigat de 3 ori si au remizat o data.

PONT: Barcelona castiga meciul

SPORTING GIJON-REAL MADRID (ora 21:30)

Ca si rivala sa din Madrid, Atletico, Real Madrid incepe acest sezon impotriva unei nou-promovate. Galacticii vin dupa un meci impotriva celor de la Galatasaray, la finalul caruia si-au adjudecat trofeul Santiago Bernabeu, scorul final 2-1. Benitez a declarat ca isi doreste mult victoria pentru a incepe noul sezon cu un plus de moral. Tehnicianul a fost acuzat ca a stricat jocul ofensiv al „galacticilor”, dar spaniolul a replicat: „Am avut 22 de suturi spre poarta celor de la Galatasaray, ceea ce inseamna ca vor veni si golurile. Sunt mai ingrijorat pe faza defensiva, atunci cand trebuie sa scoatem mingea din aparare fara sa pornim contra-atacuri ale echipei adverse. Sunt foarte increzator, iar in acest meci vom incerca sa inscriem cat mai multe goluri pentru a pune capat acestui subiect.” Trupa „blanco” vine dupa un an dezastruos in care nu au pus mana pe niciun trofeu, fiind eliminati in semifinalele Ligii Campionilor de Juventus, terminand pe locul 2, in spatele Barcelonei, eliminati si de Atletico Madrid in Cupa Spaniei. Real a facut de curand un transfer interesand, Mateo Kovacic de la Inter Milan alaturandu-se clubului, in schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

PONT: Real Madrid castiga la diferenta de mimin doua goluri

ALTE PONTURI:

Levante-Celta Vigo: ambele marcheaza

Betis-Villareal: 2 solist

Finala de gala la Cincinnati: Federer vs Djokovic! Analizam, pronosticam!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu