Primera Divsion: Avancronica etapei a 2-a

La Liga

Weekendul trecut a inceput unul dintre cele mai disputate campionate ale Europei, Primera Division. Redactia pariuri1x2.ro va prezinta in cele ce urmeaza avancronica etapei a 2-a din campionatul spaniol.

Cotele meciurilor (www.bet365.com)                                                                     Clasament (www.flashscore.ro)

Primera2015-08-26 (1)

 

Villareal – Espanyol, vineri, 21:30

Villareal porneste ca favorita in disputa cu o echipa aflata in criza financiara, care nu a cheltuit niciun ban in perioada de transferuri, dar victoria din prima etapa ii da sperante ca poate face un sezon bun. Cu Soldado si Leo Baptistao in avanposturi, “submarinul galben” poate rapune orice defensiva din Primera.

Real Sociedad – Sporting Gijon, sambata, 19:30

Nou-promovata din Gijon a fost performera primei runde, dupa remiza alba obtinuta in fata galacticilor de la Real Madrid. De partea cealalta, Sociedad a debutat tot cu un 0-0, dar in deplasarea de la  Deportivo La Coruna. Formatia lui David Moyes are avantajul terenului prorpiu, dar am vazut de ce este in stare Sporting.

Barcelona – Malga, sambata, 21:30

Catalanii au trecut peste complexul “Bilbao” si au reusit sa castige pe terenul acestora, dupa doua meciuri de cosmar impotriva bascilor, dar victoria a fost platita scump, Busquets si Dani Alves iesind accidentati. Malaga vine dupa derby-ul Andaluziei cu Sevilla, in care au avut un om in plus 20 de minute, dar s-a terminat cum a inceput, 0-0.

Celta Vigo – Rayo Vallecano, sambata 23:00

Un duel intre doua echipe spectaculoase, care dezvolta un joc bazat pe posesie si pe actiuni rapide, care au inceput campionatul cu rezultate positive: Celta a castigat la Levante cu 2-1, iar Vallecano a obtinut un punct din intalnirea cu Valencia de pe teren prorpiu.

Real Madrid – Betis Sevilla, sambata, 23:30

Asteptam spectacol din partea madrilenilor, dupa meciul mai putin reusit de la Gijon. Rafa Benitez isi doreste un debut cu dreptul pe Santiago Bernabeu si o victorie concludenta din partea elevilor sai. Tot o nou-promovata este adversara galacticilor, Betis, echipa care a obtinut un punct pe final de meci contra lui Villareal, scor 1-1.

Eibar – Athletic Bilbao, duminica 19:30

Liderul provizoriu din Primera, Eibar, primeste vizita castigatoarei Supercupei Spaniei, Bilbao. Gazdele au retrogradat la finalul sezonului din punct de vedere sportiv, dar au profitat de pedeapsa primita de Elche si au ramas in prima liga. Athletic a pierdut cu Barcelona si incearca sa recupereze punctele pe un teren greu.

Sevilla – Atletico Madrid, duminica, 21:30

Cel mai interesant meci al etapei se joaca pe Ramon Sanchez Pizjuan intre doua echipe de Champions League ale Spaniei, care s-au intarit in aceasta vara si pun pericol suprematia granzilor de Real si Barcelona. De obicei, in partidele dintre Sevilla si Atletico ies scantei, cartonasele galbene fiind intr-un numar mare.

Valencia – La Coruna, duminica, 21:30

“Liliecii” vin cu moralul ridicat dupa o calificare dramatica in grupele Champions League eliminand in dubla mansa echipa franceza Monaco, iar Mestalla va fi plina, rasplatind astfel performanta baietilor lui Espirito Santos. La Coruna a obtinut un punct in prima runda contra celor de la Real Sociedad si se deplaseaza la Valencia cu ganduri defensive.

Getafe – Granada, duminica, 23:30

Doua formatii care par sa se lupte pentru ramanerea in Primera se intalnesc pe Coliseum Alfonso Perez intr-un duel al suferentei. Getafe a pierdut la Espanyol cu 1-0, iar criza financiara afecteaza jocul echipei. De partea cealalta, Granada are un lot subtire, fiind infranti pe teren prorpiu cu Eibar, scor 3-1.

Las Palmas – Levante, duminica, 23:30

Gazdele au iesit bine dupa meciul de pe Calderon, pierdut la limita, 0-1, si ataca primele puncte din acest campionat impotriva lui Levante, care a pierdut “acasa” contra celor de la Levante, 1-2, dar au jucat aproape toata partida cu un om in minus. David Barral, atacantul care a facut spectacol pe final de sezon la Levante  a plecat in Arabia.

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu