„Prințul” pe urmele „Regelui” » Ianis este dorit de Real Madrid!

„Prințul” pe urmele „Regelui”. După două decenii, numele HAGI ar putea fi din nou ovaționat la scenă deschisă pe „Santiago Bernabeu”.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Potrivit spaniolilor de la „Donbalon”, Ianis Hagi este dorit de Real Madrid, formație la care a evoluat Gică Hagi în perioada 1990-1992.
Ibericii susțin că Hagi jr. se pliază perfect pe cerințele lui Florentino Pérez. În contextual actual al pandemiei de coronavirus care a lovit întreaga lume și care a afectat teribil economia mondială, giganții din fotbal nu își vor mai permite să pună la bătaie sume astronomice pentru transferuri. Este și cazul „galacticilor” de la Real Madrid, club care deja și-a stabilit strategia pe care o va aborda în viitorul apropiat.

Acesta este și motivul pentru care „galacticii” au început să caute jucători de valoare dar ieftini care să se plieze pe tiparul dorit pe „Santiago Bernabeu”. Or Ianis Hagi se încadrează în acest tipar. Evouțiile pe care „Prințul” le-a avut în Scoția la Glasgow Rangers, au atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, printre acestea numărându-se și Lazio Roma.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Cei de la „Dobalon” sunt însă convinși că în ciuda licitației la care va participa în vară pentru Ianis Hagi, Real Madrid nu îl va rata pe fiul „Regelui” având în vedere că Zinedine Zidane și- a dat deja acceptul pentru încorporarea sa.

Spaniolii merg mai departe și susțin că Hagi jr. a avut deja primele discuții cu Florentino Pérez, Real Madrid fiind dispusă să pună la bătaie 10 milioane de euro în contextul în care Rangers are prima opțiune de cumpărare a lui Ianis de la Genk pentru o sumă de 6.5 milioane de euro.

Dacă s-ar concretiza acest transfer chiar în vara acestui an, Ianis Hagi îi va călca pe urme după două decenii „Regelui”, Gică Hagi evoluând pentru „galactici” în perioada 1990-1992, adunând 64 de meciuri în tricoul Realului, pentru care a marcat și 16 goluri, multe dintre acestea fiind de generic.

Care va fi echipa lui Ianis Hagi la 1 septembrie 2020: 
Glasgow Rangers- cota 1.40
KRC Genk- cota 2.75
Oricare echipă din Anglia – Premier League – cota 7.00
Oricare echipă din Spania – LaLiga- cota 7.00
SS Lazio Roma- cota 10.00
Viitorul Constanța- cota 25.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu