Priuri fotbal » EXCLUSIV » Avem cotele la câștigarea Ligii 1 » Universitatea are cota 3.75 pentru a aduce titlul în „Bănie” după trei decenii!

Bookmnakerii au afișat cotele la tilu pentru noul sezon al Ligii 1 care va debuta pe 22 august. Universitatea Craiova, marea perdantă a sezonului trecut, are cota 3.75 pentru a aduce titlul în „Bănie” după o pauză de exact trei decenii!

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Favorită în opinia bookmakerilor la câștigarea ediției 2020-2021 a Ligii 1, competiție care va debut ape 22 august și va pleca la start cu 16 echipe, este CFR Cluj, ardelenii având cota 2.50 pentru a câștiga cel de-al patrulea titlu consecutiv.

Vă reamintim că oltenii au ratat dramatic titlul în acest an după ce au cedat pe teren propriu cu 3-1 duelul din ultima etapă a play-off-ului ligii 1 cu CFR Cluj, formație care în urma succesului și-a trecut în palmares cel de-al treilea titlu consecutiv și totodată al șaselea din istorie.

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!
Așa cum v-am informat, la startul ediției viitoare al Ligii 1 se vor alinia echipele CFR Cluj, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Botoșani, FCSB, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța, FC Hermannstadt, Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Academica Clinceni, FC Voluntari, Poli Iași și Dinamo București, formații care s-au clasat în această ordine pe locurile 1-13 ale  sezonului 2020-2021, UTA și FC Argeș, echipe care s-au clasat pe primele două locuri ale play-off-ului de promovare a Ligii secunde, urmând ca a 16-a echipă a campinatului viitor să se decidă între Chindia Târgoviște, ultima clasată în play-out-ul Ligii 1 și CS Mioveni, formație clasată pe locul 3 în liga secundă.

Manșa tur a acestui baraj Chindia- CS Mioveni, scor 2-0 a fost analizată perfect de redacția Pariuri 1X2.ro, ambele ponturi oferite fiind câștigătoare.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu