Probleme in defensiva pentru Olanda: Janmaat e out! Profitam la pariuri?

Daley Blind nu se poate nici pe Janmaat, in cele mai importante meciuri ale Olandei.. Fundasul legitimat la Newcastle United, a suferit o accidentare la genunchi si nu poate evolua impotriva Kazakhstanului si a Cehiei.

sursa foto: nufcblog.com

download

Olanda va fi nevoita sa abordeze ultimele doua partide, din preliminariile Europa 2016, fara Daryl Janmaat. Fundasul lui Newcastle, se recupereaza dupa o accidentare la genunchi . Doctorii i-au recomandat olandezului repaus de doua saptamani, ceea ce inseamna ca este tras pe linie moarta in perioada cea mai importanta a nationalei.

Daley Blind si nationala Olandei vor evolua impotriva Kazachstanului, la Astana. Tehnicianul nu a anuntat inca inlocuitorul lui Janmaat, avand cativa jucatori chemati din cauza problemelor lui Klaassen si Promes.

Ramane de vazut, cum vor evolua olandezii, ei avand nevoie de cele sase puncte puse in joc, pentru a spera la un loc de baraj. O campanie dezamagitoare, din postura de favorita, a ajuns pe locul patru si este la 90 de minute, de a pierde calificarea la un Turneu Final.

1,25 este cota oferita de bookmakeri, pentru o victorie a olandezilor si 2,45 pentru un gol reusit de kazahi.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu