Probleme intre buturi » “Los Blancos” isi doresc un portar din Premier League pentru sezonul viitor

Desi se afla in continuare in carti atat pentru castigarea titlului in Spania, cat si pentru cucerirea unui nou trofeu de UEFA Champions League, Real Madrid are probleme mari in ceea ce priveste defensiva, dovada fiind si media inadmisibila de peste 1 gol primit pe meci in La Liga, in acest sezon. Cu toate ca vina este impartita, in principal intre fundasi si portar, madrilenii se orienteaza din ce in ce mai mult catre achizitia unui nou goalkeeper pentru stagiunea urmatoare, iar principalul nume de pe lista lui Florentino Perez este unul rasunator: Hugo Lloris.


Costaricanul Navas, pe faras

Desi a fost adus cu surle si trambite la Real Madrid in urma prestatiei exceptionale de la Campionatul Mondial din 2014, Keylor Navas pare sa fi cazut in dizgratia lui Zinedine Zidane care, desi continua sa-l foloseasca pe costarican drept titular incontestabil intre buturile madrilenilor, nu pare multumit de evolutiile acestuia. Cu toate ca, asa cum aminteam si mai sus, o mare parte din vina acestui hazard defensiv o poarta fundasi precum Raphael Varane, Nacho sau Danilo, care nu par sa se ridice la nivelul unui club precum Real Madrid, “Los Blancos” sunt hotarati sa aleaga cea mai simpla solutie, improspatand calauza dintre buturi.


Foame de trofee

Ajuns la varsta de 30 de ani, Hugo Lloris imbraca de cinci sezoane tricoul lui Tottenham Hotspur, nereusind insa sa castige vreun trofeu cu formatia londoneza. Titular incontestabil de-a lungul acestor cinci ani  intre buturile englezilor, Lloris a castigat usor increderea celor de la Spurs prin prestatiile sale sigure, oferind multa incredere fundasilor care insa, de multe ori, nu l-au rasplatit cu aceeasi maturitate in joc. Raportandu-ne la sezonul actual, Tottenham reuseste o prestatie generala admirabila in Premier League, ocupand actualmente locul 2 si clasandu-se peste echipe uriase precum Manchester City, United sau Liverpool. Chiar si asa, sansele lui Spurs de a-si adjudeca titlul sunt destul de mici, avand in vedere suprematia rivalei din oras, Chelsea, care pare de neoprit in drumul catre trofeul Premier League, cu Antonio Conte pe banca.

In consecinta, scenariul unei eventuale mutari a lui Hugo Lloris la Real Madrid nu pare a fi greu de realizat, in conditiile in care, lipsit de trofee in perioada petrecuta pana acum la Spurs, francezul ar fi deschis catre un transfer la madrileni.

24 de milioane de euro este cota de piata a lui Hugo Lloris, conform transfermarkt.com

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu