Probleme pentru Partizan ! Poate profita Steaua ?

rp_Screenshot_1010-300x168.pngMai sunt 2 zile pana la returul partidei Partizan – Steaua din turul 3 preliminar al Uefa Champions League, si in ambele tabere troneaza nelinistea in urma jocului prestat de ambele echipe in etapa recent incheiata din campionatul Serbiei si Liga 1.

Partizan Belgrad – Steaua Bucuresti, miercuri ora 21.30 ….

Inaintea returului de miercuri de pe Stadion FK Partizan, sarbii de la Partizan Belgrad au avut deplasare in cadrul etapei cu numarul 3 din prima liga sarba la Novi Pazar, echipa care mai mereu le-a pus probleme campionilor sarbi. Lucrurile nu au stat altfel nici de aceasta data. Cu o echipa alcatuita mai mult din rezerve, majoritatea titularilor fiind menajati pentru returul de miercuri cu echipa din blvd. Ghencea, Partizan a deschis scorul repede in minutul 12, si se parea ca Partizan se va indrepta catre o victorie, dupa o seceta de 4 ani pe terenul celor de la Novi, timp in care au terminat la egalitate de fiecare data. Nu a fost de acord insa Pavlovic care a egalat in minutul 21, iar in minutul 25 dupa un penalty ratat, chiar la faza imediat urmatoare Novi Pazar a trecut la conducere, Askovski inscriind pentru 2-1. Baietii lui Milinkovic au mai avut totusi o rabufnire pe final, cand Kojic a egalat si a adus linistea in vestiar chiar inainte de pauza. Cu gandul poate la returul de miercuri, Partizan a iesit cu alte puteri dupa pauza si jocul slab practicat de fotbalistii lui Milinkovic, a facut ca la final tabela de marcaj de pe arena Novi Pazar Stadion sa arate 3-2 pentru gazde, Askovski trecandu-si in cont dubla in minutul 74.

Nici Steaua insa nu s-a descurcat mai bine in deplasarea de la Botosani din ultima etapa, chiar daca pe tabela a scris 1-0 pentru trupa condusa de Radoi. In afara de golul marcat de G. Iancu in minutul 3, Steaua a aratat mai repede ca o echipa nou promovata care a venit la Botosani doar cu gandul sa nu piarda confruntarea cu moldovenii, decat ca o echipa campioana in fata careia ar trebui sa tremure orice adversar, chiar si pe teren propriu. Cu o formula de joc alcatuita numai din jucatori de rezerva, aici facand exceptie doar Tosca si Cojocaru, Steaua s-a zbatut in gol pe terenul moldovenilor manati in lupta de pe margine de aprigul Leo Grozavu. Gabi Iancu a inscris in minutul 3, si toata lumea se astepta la un meci spectaculos, cum demult nu s-a mai vazut pe centralul botosanean. Dar parca stelistii au stat mai mult cu gandul la Partizan si mai putin la meciul de sambata, Mirel Radoi preferand sa omoare jocul si sa se apere acel 1-0 pana la finalul partidei.

Partizan Belgrad – Steaua Bucuresti  1 @ 2.00, X @ 3.30, 2 @ 3.80

( Alyn Mirea ).



Dinamo – ACS Poli Timisoara, pregatiri inainte de derby.


Rusia – Premier League : Spartak Moscova – Rubin Kazan !! Analiza si 2 ponturi !!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu