Probleme pentru sarbi! O piesa de BAZA din linia mediana, OUT pentru meciurile cu Muntenegru si Romania!

Probleme in paradis pentru selectionata Serbiei. Mare favorita la castigarea grupei din Liga Natiunilor, grupa din care face parte si reprezentativa Romaniei, Serbia nu se va putea baza pe cele doua meciuri din aceasta saptamana pe inchizatorul lui Manchester United, Nemanja Matic, accidentat.


O accidentare veche il tine departe de gazon pe Matic

Din pricina unei accidentari la abdomen, suferita in timpul Cupei Mondiale din Rusia, Nemanja Matic s-a retras din lotul Serbiei pentru confruntarile cu Muntenegru (11 octombrie) si Romania (14 octombrie). Se pare ca nu se stie exact cat timp va absenta inchizatorul croat, in conditiile in care sansele ca acesta sa fie titular in partida de campionat, cu Chelsea (20 octombrie) sunt 50-50. Aceasta veste este, totusi, una de bun augur pentru “tricolori” in perspectiva meciului direct de duminica, de pe “Arena Nationala”. Nemanja Matic este principalul pilon median din fata apararii si este, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, al doilea cel mai valoros jucator din lotul Serbiei, cotat la 40 de milioane de euro.

Nemanja Matic a evoluat 20 de minute in urma cu o luna, in meciul tur cu Romania, de la Belgrad, inlocuindu-ul pe Lukic in minutul 71 al acelei confruntari.

1.91 este cota oferita de Unibet pentru ca Serbia sa se impuna joi seara, in Muntenegru, intr-un meci contand pentru etapa a 3-a a Ligii Natiunilor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu