Programul, cotele si cele mai importante informatii despre sferturile Ligii Campionilor sunt AICI!

De miercuri pana sambata, sferturile Ligii Campionilor sunt programate in Portugalia, la Lisabona! Primele 3 dispute se joaca pe stadionul Benficai, „Da Luz”, iar Manchester City – Lyon este pe „Jose Alvalade”, arena celor de la Sporting!

Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Atalanta – Paris Saint-Germain este o confruntare in premiera, intre doua echipe foarte ofensive. Italienii bifeaza sferturile de finala la prima prezenta in Liga Campionilor, intr-o maniera entuziasmanta. In optimi, Atalanta a invins de doua ori Valencia, in urma unor victorii spectaculoase, 4-1 si 4-3. Paris-Saint Germain a trecut cu emotii de Dortmund in faza precedenta, scor 3-2 la general, dupa ce nemtii au castigat in tur. In afara de finalele Cupei Frantei si a Cupei Ligii, parizienii nu au alte meciuri in picioare in ultimele luni.

Leipzig – Atletico Madrid este duelul a doua echipe cu stiluri de joc constrastante. Daca Julian Nagelsmann propune un „modul” foarte ofensiv, uneori cu 3 fundasi, Diego Simeone este un specialist al fotbalului pragmatic, mai ales practicat in Liga Campionilor. Leipzig a eliminat Tottenham in optimi, scor 4-0 la general, practic Nagelsmann neutralizandu-l pe Mourinho, iar nemtii au pierdut un singur meci dupa suspendarea sezonului, cu Dortmund. Atletico Madrid a trecut de detinatoarea trofeului in runda precedenta, Liverpool, dupa 3 goluri marcate in prelungiri pe „Anfield Road”. Neinvinsi in La Liga din februarie, madrilenii sunt de urmarit in aceste faze finale.

Programul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor

Mi 22:00 (Da Luz) Atalanta – Paris Saint-Germain  3.20  3.85  2.10
J 22:00 (Da Luz) Leipzig – Atletico Madrid  3.30  3.15  2.32
V 22:00 (Da Luz) Barcelona – Bayern  3.35  3.85  2.02
S 22:00 (Jose Alvalade) Manchester City – Lyon  1.33  5.55  9.00

Barcelona si-a facut treaba cu Napoli, castigand cu 3-1 in returul optimilor, insa a practicat un fotbal atipic. Quique Setien si-a salvat momentan postul, dar in sferturi vine „tavalugul” Bayern. Bavarezii au invins cu 7-1 la general Chelsea si sunt in carti pentru o noua „tripla” istorica – Bundesliga – Cupa Germaniei – Liga Campionilor. Cea mai recenta confruntare dintre Barcelona si Bayern a avut loc in semifinalele Ligii Campionilor din 2015, cand catalanii s-au calificat in ultimul act cu un 5-3 la general.

Manchester City – Lyon este cel mai dezechilibrat sfert de finala, conform cotelor de la pariuri. Francezii au eliminat Juventus, pe alocuri cu noroc, dar nu trebuie subestimati. In schimb, „cetatenii” au profitat pe „Etihad” de gafele lui Varane, dar pana la urma au obtinut doua victorii cu Real Madrid. Elevii lui Guardiola au mai jucat cu Lyon in faza grupelor editiei trecute din Liga Campionilor, iar francezii au castigat cu 2-1 la Manchester, apoi au remizat pe teren propriu, scor 2-2.

Sferturile de finala se anunta dueluri spectaculoase, ce vor fi analizate in detaliu de echipa Pariuri1x2! (Click AICI pentru avancronici!)

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Castiga Liga Campionilor 2019/2020  – Pariaza la Betano!

Manchester City – cota 3.25
Bayern – cota 4.00
Paris Saint-Germain – cota 7.00
Barcelona – cota 8.00


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu