Programul si cotele etapei a treia din Liga 1!

Cea de-a treia etapa din Liga 1 se va desfasura intre 5 august si 8 august. Toate partidele vor putea fi urmarite la Digi Sport, Dolce Sport si Look Tv. 


inregistreaza-te - unibet


05.08.2016

18:30 FC Voluntari – FC Botosani 

Ambele echipe vin dupa prestatii foarte bune in cea de-a doua etapa. Moldovenii i-au invins pe cei de la CFR Cluj cu scorul de 3-1, iar echipa din Voluntari a castigat derbyul Ilfovului dupa un categoric 4-0 in fata celor de la Concordia Chiajna. Se anunta un meci echilibrat intre doua echipe care au aratat un fotbal frumos in acest debut de campionat. Cotele la aceasta partida sunt foarte tentante, gazdele avand 2,98 pentru victorie, in timp ce FC Botosani are o cota de 2,50 pentru a se impune. Bookmakerii acorda in prezent cota de 2,90 pentru un rezultat de egalitate.

21:00 ASA Tg. Mures – CSMS Iasi

ASA a inceput foarte prost acest campionat si confirma opinia specialistilor care afirmau ca echipa lui Bonetti va avea dificultati in a se mentine in prima liga a fotbalului romanesc. Dupa schimbari masive de lot, muresenii au aratat lipsa omogenitatii atat impotriva celor de la Medias, cat si impotriva Craiovei. De partea cealalta, echipa lui Nicolo Napoli a disputat o singura partida in Liga 1, confruntarea cu Steaua fiind amanata. In singurul joc de pana acum, CSMS a reusit o prestatie buna impotriva Mediasului, invingand cu scorul de 3-1. De asemenea, moldovenii au aratat bine si in Europa League (2-2 si 1-2 impotriva celor de la Hajduk Split), in ciuda faptului ca n-au reusit sa se califice. Echipa din Copou este considerata a fi favorita la o cota de 2,00, in timp ce ardelenii au o cota de 4,15 pentru a se impune.

06.08.2016

19:00 Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova

Una dintre cele mai interesante partide se va disputa pe stadionul Marin Anastasovici. Baietii lui Marius Sumudica nu au reusit sa castige in primele doua etape, pierzand categoric pe teren propriu in fata lui Dinamo Bucuresti (1-4) si remizand, scor 0-0, in confruntarea cu Pandurii. De asemenea, Astra se va prezenta la acest joc dupa deplasarea din Danemarca pentru returul din Europa League impotriva Copenhagei. Universitatea Craiova a reusit sa castige pe teren propriu in etapa doua, scor 2-1 contra celor de la Tg. Mures, aratand un fotbal placut intr-un meci in care au dominat de la inceput si pana la sfarsit. Bookmakerii acorda Astrei prima sansa la victorie, in timp ce echipa antrenata de Multescu are o cota de 4,20 pentru a castiga toate cele trei puncte. Un egal are cota de 3,25.

21:30 Steaua Bucuresti – Concordia Chiajna

Cele doua echipe s-au intalnit in urma cu aproximativ doua saptamani in finala Cupei Ligii. Ros-albastrii s-au impus destul de greu in prelungiri, scorul fiind 1-1 la capatul primelor 90 de minute. Pentru intalnirea din aceasta etapa, casele de pariuri o vad mare favorita pe Steaua la o cota de 1,30, ilfovenii avand 9,25 pentru a se impune. Un nou egal a primit din partea bookmakerilor o cota de 5,20. Steaua a castigat destul de usor singurul joc pe care l-a disputat in aceasta stagiune, invingandu-i cu scorul de 3-1 pe cei de la Viitorul. Chiajna a avut un inceput foarte slab de campionat, pierzand ambele jocuri pe care le-au disputat; de asemenea, echipa lui Emil Sandoi nu a reusit pana acum sa inscrie.

07.08.2016

18:30 Gaz Metan Medias – FC Viitorul

Un alt duel foarte echilibrat din aceasta runda este cel dintre echipa lui Gheorghe Hagi si cea antrenata de Cristi Pustai. Ambele au acelasi bilant dupa primele doua etape, contabilizand o victorie si o infrangere. Casele de pariuri considera si ele ca partida este una foarte imprevizibila, acordand Gazului cota 2,60 la victorie, 3,00 pentru un egal si 2,80 pentru ca Viitorul sa se impuna.

21:00 ACS Poli Timisoara – Pandurii Tg. Jiu

Daca banatenii au ajuns in Liga 1 pe ultima suta de metri, cei din orasul lui Brancusi au reprezentat Romania in Europa League, reusind sa obtina 4 puncte in primele doua etape dupa victoria obtinuta in prelungiri contra Craiovei si egalul alb din partida cu Astra. Cotele pe care casele de pariuri le-au stabilit sunt in concordanta cu diferenta de valoare dintre cele doua loturi: 4,25 pentru victoria Timisoarei, 3,15 pentru un egal si 1,90 pentru ca oltenii sa castige toate cele trei puncte. Totusi, trebuie sa tinem cont de faptul ca baietii lui Petre Grigoras vor efectua o deplasare destul de lunga la mijlocul saptamanii pentru returul cu Maccabi Tel Aviv din Europa League.

08.08.2016

21:00 CFR Cluj – Dinamo Bucuresti

Derbyul rundei se va juca luni, 8 august, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj. „Cainii rosii” au avut un start foarte bun de campionat, fiind singura echipa care a reusit sa obtina pana acum 6 puncte din 6 posibile. Clujenii au invins in prima etapa formatia din Chiajna, pierzand apoi in deplasarea de la Botosani, scor 1-3, cu toate ca reusisera sa deschida scorul. Totusi, bookmakerii acorda prima sansa feroviarilor la o cota de 2,60, in timp ce dinamovistii au o cota de 2,80 pentru victorie.


CoteEtapa3


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Citeste si:

• JO: Analizam sportivii favoriti in proba turului de pista. 400 de metri pentru o medalie
• JO: Ciclismul intra in scena pe 6 august

 

Sursa imagine: http://www.clujmanifest.ro

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu