Promotii pariuri: Bonusuri pariuri online 2021 »» Pariază pe banii lor!

Bonusuri pariuri online! Pariaza pe banii lor accesand cele mai tari oferte ale caselor de pariuri. Ai toate motivele sa pariezi online. Pe langa faptul ca poti paria 24 de ore din 24, 7 zile din 7 direct de la tine de acasa, poti face acest lucru avand si bani in plus. Casele de pariuri online incearca sa-si atraga clientii si ii rasplatesc cu diferite oferte si bonusuri.

Tipuri de bonusuri pariuri online

Bonus de bun venit sau bonus pentru prima depunere. Dupa cum ne indica si numele este bonusul care se acorda pentru primul depozit. Cu siguranta este cel mai important si consistent tip de bonus. Acesta se acorda cand iti deschizi cont la o casa de pariuri online, iar recompensa financiara este una consierabila.

Pariu fara risc. Acest tip de bonus este o alternativa a bonusului de bun venit. Unele case de pariuri online ofera la inregistrare acest tip de bonus. Cu alte cuvinte, deschizi un cont nou, depui si pariezi. In cazul in care pariul tau este castigatori ai luat banii, iar in cazul in care biletul tau este pierdut, atunci casa de pariuri iti ofera banii mizati inapoi intr-un anumit procentaj care de obicei este de 100%.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cote marite. Acesta este un alt tip de bonus care se ofera la deschiderea unui cont. De exemplu, Barcelona are 1.20 sa castige meciul cu Alaves. Casa de pariuri iti ofera posibilitatea sa pariezi la o cota marita de 50 pe victoria catalanilor. Tot ce trebuie sa faci e sa deschizi un cont la agentia respectiva si de cele mai multe ori sa folosesti un cod la inregistrare. Aceasta versiune de bonus se gaseste in general la 888Sport, Netbet si Betfair.

Bonusuri pentru pariuri de pe mobil sau tableta. Cam toate casele de pariuri online au aplicatii pentru Android / IOS / Windows. Pentru a te convinge cu usurinta sa descarci si sa incerci aceste aplicatii, ele ofera bonusuri pentru primul pariu plasat de pe telefon sau tableta.

Promotii ocazionale. Acestea sunt oferite de casele de pariuri online cu ocazia unor competitii sportive importante sau meciuri atractive, indiferent de sport. De exemplu pariezi live 100 RON pe meciul Simonei Halep si primesti un freebet de 50 RON. De evidentiat este faptul ca aceste promotii sunt valabile doar cateva zile.

Alte promotii. Aici ne referim la ofertele caselor de pariuri pe termen lung si difera de la agentie la agentie. De exemplu freebet-uri castigate la diferite concursuri de pronosticuri, bonusuri de fidelitate, programe Vip, miza inapoi daca biletul tau a fost pierdut la un singur meci, rambursare de miza daca meciul pe care ai pariat s-a incheiat 0-0 sau alte promotii de acest gen

Bonusuri pariuri online – Rulaj

Majoritatea bonusurilor oferite de casele de pariuri online au specificat si conditiile de rulaj. Cu alte cuvinte, inseamna ca suma bonus pe care am primit-o trebuie rulata de un anumit numar de ori, tinand cont de cote minime si intr-un anumit numar de zile. Ca si exemplu, am primit un bonus de 100 ron pe care trebuie sa il rulam de 3 ori, cote de cel putin 1.40 in 15 zile.


Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 300 lei. Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?
  1. Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Primesti bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

IA BONUSUL!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu