Pronosticuri online: Care e smecheria cu cota 1.60, de ce sa o evitam si cum o putem contracara la pariuri!

Cotele 1.60-1.65 sunt cote capcana sau nu? De multe ori bookmakerii ofera aceste cote pentru victoria echipei favorite tocmai pentru a ne atrage cu o cota relativ mare.

La prima vedere suntem tentati sa mizam fara ezitare pe echipa care ni se pare clar mai buna, dar daca analizam putin mai atent vom observa ca acel meci este putin mai greu decat pare si sunt sanse bune pentru un rezultat surprinzator. De exemplu, in acest sezon de Liga 1, echipa gazda a avut o cota de 1.60 la victorie in FCSB – Dinamo Bucuresti. Din punct de vedere valoric, la ce au aratat aceste doua echipe in ultimele sezoane, era clar pariu de 1 solist, dar s-a incheiat 1-1.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Mergem in Serie A, ne uitam putin la rezultatele din acest sezon si ne atrage atentia un Verona – Juventus, incheiat 2-1. Ce cota aveau oaspetii sa se impuna? 1.60-1.65! Ne indreptam atentia si catre La Liga, observam repede Valencia 2-0 Barcelona, partida in care catalanii aveau aceeasi cota de 1.60-1.65. Exemplele pot continua cu meciuri ca Sevilla – Ath. Bilbao (1-1), Barcelona – Real Madrid (0-0), Sevilla – Villarreal (1-2), AS Roma – Bologna (2-3), AC Milan – Sampdoria (0-0), Udinese – Napoli (1-1), Schalke – Paderborn (1-1), RB Leipzig – Monchengladbach (2-2) sau Marseille – Amiens (2-2).

Ce pariem cand vedem cote 1.60-1.65 pentru victoria echipei favorite?

Daca observam o cota de 1.60-1.65 la 1 solist nu e o regula ca de acum sa pariem x2. Sunt si multe partide in care favorita s-a impus desi avea aceasta cota la victorie, dar trebuie sa luam in calcul si un eventual rezultat surprinzator. De cele mai multe ori aceste cote sunt oferite pentru derby-uri, fie foarte cunoscute sau derby-uri regionale, pentru favorite care nu trec prin perioade foarte bune sau alte motive cum ar fi jucatori importanti indisponibili.

De cele mai multe ori, cand vad o cota de 1.60-1.65, pariorii experimentati analizeaza mai atent meciul respectiv si daca sunt argumente, multi dintre ei mizeaza pe cel putin un gol inscris de echipa mai slaba mai ales daca e un meci care se anunta spectaculos sau chiar pe un rezultat surprinzator!

Urmareste live meciurile pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 10 2


Lasa un comentariu