PSG – BAYERN ȘI BARCA – MAN.UNITED, CAPETELE DE AFIȘ ALE SĂPTĂMÂNII ÎN CUPELE EUROPENE!

CUPELE EUROPENE

Cele 3 competiții continentale revin în această săptămână cu fazele eliminatorii! Celebrăm pe Betano iubirea pentru fotbal cu EuroMisiunea, Betano Master, Bet Builder+ și Betano Avantaj ca să fii sigur că prinzi un loc în primul rând la spectacolul european!

MECI DIFICIL PENTRU MESSI & CO. 

Paris Saint-Germain scârțâie în campionat și va avea un duel extrem de complicat împotriva campioanei Germaniei, Bayern Munchen, în reeditarea finalei Ligii Campionilor din 2020.

Francezii au pierdut din avansul pe care îl aveau în Ligue 1, în timp ce Bavarezii s-au reinstalat pe prima poziție în Bundesliga, acolo unde micuța Union Berlin le suflă în ceafă.

Istoricul meciurilor jucate recent dintre cei 2 giganți este în favoarea nemților, care au câștigat de 4 ori în ultimele 6 dueluri în vreme ce PSG s-a impus în doar 2 dueluri. 

Cu funcția Bet Builder+ de pe Betano poți trăi meciul la Cote Maxime, combinând până la 7 pariuri diferite din acest eveniment, pe UN SINGUR BILET, mărindu-ți astfel considerabil cota. Iată cum ar putea arăta un astfel de bilet Bet Builder+: 

  • Ambele Marchează – 1.45
  • Peste 10.5 Cornere – 2.35
  • Mbappe Marchează Oricând – 2.40
  • Cancelo Primește un Cartonaș – 2.52

COTĂ TOTALĂ16.50 

Partida reprezintă și runda săptămânii a jocului gratuit, Betano Master! Cum se joacă? Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebările “Cine va câștiga partida?”, “Câte goluri se vor marca?”, “Cine va fi primul marcator în meci?” și intri în cursa pentru premiile totale de 25.000 Lei!

DUEL PENTRU ISTORIE ÎN EUROPA LEAGUE 

Două dintre cele mai iubite echipe de fotbal de pe planetă, Barcelona și Manchester United se întâlnesc în cel mai așteptat duel al fazelor eliminatorii din Europa League. Rămase parcă fără grandoare de altă dată, cele 2 formații au un obiectiv clar – câștigarea trofeului.

Catalanii au jucat anul trecut în primăvara aceleiași competiții, însă au fost eliminați în sferturile de finală de Eintracht Frankfurt, formația care a și triumfat la finalul sezonului de Europa League.

De partea cealaltă, Manchester United sub Erik Ten Hag are un sezon bun și țintește departe în campionat. Diavolii sunt doar la 5 puncte distanță de liderul Arsenal și forțează un titlu pe care nu l-au mai câștigat din sezonul 2012-2013! 

Betano Avantaj este oferta prin care ești câștigător înainte de final și indiferent de rezultat! Dacă echipa pe care ai pariat se distanțează la 2 goluri diferență pe tabelă, pronosticul e verde și poți lua parte la spectacol mai relaxat! 

Cele 2 s-au întâlnit pentru ultima oară în meci direct, în sezonul 2018-2019 al Ligii Campionilor, runda sferturilor de finală. Catalanii au câștigat atunci dubla cu 4-0 la general, după 0-1 pe Old Trafford și 3-0 pe Camp Nou.

Consultă oferta completă de pariere de pe Betano în ziua partidei pentru a vedea ce surprize ți-am pregătit în ceea ce privește cotele soliste! Momentan, acestea arată astfel: 1 – 1.78 X – 3.95 2 – 4.25, însă nu uita, acestea au potențialul de a se transforma în Mega Cote joi, în ziua disputării partidei de pe Camp Nou.

AICI, 500 LEI BONUS 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu