PSG demareaza „afacerea Higuain”!

Dorit de mai multe cluburi puternice ale Europei, gruparea pariziana a hotarat sa intensifice negocierile pentru achizitionarea golgeterului legitimat la Napoli. Cum gruparea de la San Paolo nu tine mortis sa-l vanda pe Higuain, foarte probabil, o strategie prin care se urmareste incasarea unei sume mai mari de bani, cei de PSG sunt dispusi sa faca anumite concesii clubului italian.

Conform cotidianului Il Mattino, PSG ar fi dispusa sa-l cedeze in aceasta iarna la Napoli pe Rabiot, mai ales ca tanarul mijlocas se afla pe lista de achizitii a lui Sarri. Suma prin care Rabiot – jucator cotat la aproximativ 12 milioane de euro si dorit si de Arsenal  – ar ajunge in orasul de sub Vezuviu ar fi una modica, in acest fel parizienii incercand sa deschida un canal preferential de comunicare si negociere cu De Laurentiis, patronul lui Napoli si unul dintre cel care poate decide viitoare destinatie a lui Higuain.

47 de milioane de euro – aceasta este acum cota de piata a lui Higuian, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Real Madrid, in negocieri cu Dinamo Kiev pentru un jucator de 25 de milioane de euro!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu