PSG – Real, derby-ul saptamanii in UCL: Toate meciurile etapei, toate cotele!

Iubitorii fotbalului adevarat vor fi conectati, marti si miercuri, la intensitatea disputelor contand pentru a 3-a runda a grupelor Ligii Campionilor, editia 2015-2016. 16 meciuri, impartite pe 2 zile (marti se joaca in grupele E-G, miercuri in grupele A-D), dispute de top, majoritatea extrem de echilibrate. Pe langa aceastea, un imens derby, cel dintre PSG si Real Madrid, contand pentru grupa A.

UCL, grupe, etapa a 3-a: Partidele de marti

Arsenal – Bayern Munchen tine capul de afis al zilei. Dupa primele 2 etape jucate in grupa F, Arsenal nu are niciun punct! Inca un esec, de aceasta data cu Bayern, echipa cu punctaj maxim, 8 goluri marcate si niciun primit,  ar insemna, destul de probabil, ratarea primaverii UCL.

In grupa G, Chelsea cauta sa revina pe unul din primele 2 locuri, printr-un succes la Dinamo Kiev, actualul lider al grupei. Porto, a doua clasata, are meci relativ simplu, acasa cu Maccabi.

Barcelona joaca la BATE, 3 puncte pe care, teoretic, catalanii nu le pot pierde. Tot in grupa E avem si intalnirea Leverkusen – AS Roma, partida in care Gervinho si compania sunt obligati sa castige puncte.

Zenit – Lyon si Valencia – Gent sunt partidele grupei H. Succesele gazdelor in aceste partide, ar lamuri in mare parte situatia in ceea ce priveste ocupantele primelor doua pozitii.

Cotele meciurilor de marti: Pariaza la Netbet si intra in posesia celui mai mare BONUS din Romania: 450 ron!

ucl 19

UCL, grupe, etapa a 3-a: Partidele de miercuri

Mega derby-ul PSG – Real se joaca miercuri seara, pe Parc des Princes. Cele doua nu au meciuri recente oficiale, ci doar 2 amicale, jucate sin 2013 si 2014 si castigate de Real. Indiferent de rezultatul intalnirii, gigantii din Paris si Madrid sunt ca si calificati in primavara UCL. In grupa cu Malmo si Sahtior, trupe ce-si dusputa turul in Suedia, cele doua au deja punctaj maxim acumulat. Evident, cu 0 puncte, colegele de grupa mai lupta doar pentru a 3-a pozitie.

In extrem de echilibrata grupa B, una in care toate formatiile au cate 3 puncte castigate, se joaca Wolsburg – PSV si CSKA Moscova – Man. United. „Diavolii”vor sa-si imbunatateasca statistica deplasarilor de Liga, acolo unde s-au recunoscut invinsi in 3 din ultimele 4 partide.

Cel mai dezechilibrat duel al etapei, confrom caselor de pariuri, se joaca la Madrid, intre Atletico si Astana. In celalalt meci al grupei C, Benfica, echipa cu 6 puncte din 6 posibile, joaca la Istanbul, cu Galatasaray.

Ne asteptam la meciuri spectaculoase in grupa D, acolo unde Juventus primeste vizita Borussiei M’gladbach, iar Manchester City pe a Sevillei.

Cotele meciurilor de miercuri: Pariaza la Netbet si intra in posesia celui mai mare BONUS din Romania: 450 ron!

ucl 20

 


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu