Punct final in Premier League: Vezi care sunt mizele etapei a 38-a!

Premier League 222 www sportskeedacomMeciurile ultimei runde a stagiunii 2014-2015 din Premier League se joaca duminica, de la aceeasi ora, 17:00. Vedem in continuare care sunt partidele acestei etape finale, dar mai ales, ce jocuri cu miza mai avem.

Sursa foto: www.sportskeeda.com

Sunderland s-a salvat!

Villa si Leicester au scapat de retrogrdarea din Premier League inca din etapa trecuta, urmate de Sunderland. “Pisicile negre” au bifat un nesperat rezultat de egalitate la Arsenal, indepartandu-se astfel la 4 puncte de Hull, prima echipa sub linie.

Acum,  pentru evitarea locului 18 se mai bat doar Newcastle si Hull, despartite de 2 puncte. La egalitate, “tigrii” ar sta mai bine, gratie golaverajului. In etapa a 38-a de Premier League, Hull are meci dificil, acasa cu United. Totusi,  nici partida lui Newcastle – cu West Ham, pe St. James’ Park – nu e cea mai usoara, mai ales ca trupa lui Carver este intr-o forma execrabila.

Arsenal pe 3, City pe 2, United pe 4

Dupa egalul amintit, Arsenal nu mai poate rata clasarea in top 3, dar nici nu o mai ameninta pe City, a doua clasata. A 4-a in ierarhie, Manchester United va juca in play-off-ul Ligii Campionilor.

Se joaca insa pentru pozitiile 5-6. Southampton, a 7-a clasata, are meci greu pe Etihad in weekend, dar la randul lor,  Liverpool si Tottenham joaca tot afara, prima la Stoke, iar a doua, la Everton.  La egalitate de puncte, Southampton, cu golaveraj excelent, +23, este avantajata in fata rivalelor din Londra si Liverpool.

AVANCRONICI SI PONTURI – Analizam partidele etapei

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu