Qarabag-Celtic: Meci greu in Azerbaidjan

celtic-v-qarabag-nadir-ciftci_3331038De la ora 19:30, Celtic vine pe stadionul Tofiq Bahramov din capitala Azerbaidjanului cu un singur obiectiv, calificarea in play-off, azerii fiind nevoiti sa intoarca scorul din tur, 1-0. Cele doua echipe au cotatii egale la victorie, iar la calificare, scotienii sunt favoriti certi, 1.20 fiind cota.

 

Qarabag

Multe semne de intrebare cand vine vorba calitatea gazonului, caldura fiind principala „vinovata”, dar UEFA a anuntat ca meciul va avea loc la aceeasi ora la care s-a stabilit. Campioanei Azerbaidjanului ii va fi greu sa intoarca soarta calificari daca scotienii marcheaza, iar in cazul acesta, echipa lui Gurban Gurbanov va fi nevoita sa inscrie de 3 ori. Qarabag nu a atins niciodata grupele europene, cel mai aproape fiind in 2014 cand au fost eliminati de Twente in play-off-ul Europa League, 1-1 (0-0 [d], 1-1[a]) fiind scorul general, golul marcat in deplasare de olandezi fiind factorul ce a decis calificarea. Calitatea proasta a gazonului poate fi in avantajul azerilor, lucru ce ii poate incurca pe scotieni sa ii practice jocul de pase.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Celtic

Celtic a inceput perfect aceasta editie de campionat, reusind sa obtina 3 puncte pe teren propriu in dauna celor de la Ross County, Leigh Griffiths si Stefan Johansen fiind cei care au adus victoria, trecandu-si in cont a 6-a victorie consecutiva, iar in acelasi timp a 13-a in ultimele 15 meciuri. Celtic practica un fotbal spectaculos, ofensiv, iar eficienta isi spune cuvantul in jocul echipei lui Ronny Deila, reusind sa inscrie 31 de goluri in ultimele 15 partide, adica o medie de 2 goluri pe meci. Celtic este o echipa ce se axeaza mult pe fazele fixe, in special cornerele, clasandu-se pe locul 5 in Europa la acest capitol.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

INFO:

– Leigh Griffiths a jucat in campionat cu o accidentare la ligamente, dar Ronny Delia a anuntat ca se asteapta ca jucatorul sa fie apt pentru partida din aceasta seara

-in tabara gazdelor nu exista probleme de lot

 

ECHIPELE PROBABILE:

Qarabag: Sehic; Qurbanov, Huseynov, Qarayev, Sadiqov, Agolli; El Jadeyaoui, Richard, Dani Quintana, Tagiyev; Reynaldo

Celtic: Gordon; Lustig, Boyata, Van Dijk, Izaguirre; Brown, Bitton; Mackay-Steven, Johansen, Griffiths; Ciftci

 

PONT: 2-4 goluri

DE INCERCAT: 2 solist

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu