Steaua pregateste play-off-ul: Radoi vrea un fundas din Liga 1 cotat la 1.2 mil. euro!

Numele aflat in atentia antrenorului Stelei este, conform DigiSport, Marko Momcilovici. Ajuns in 2013 la Pandurii, de la Javor Ivanjica, fundasul stanga in varsta de 28 de ani a avut constant evolutii apreciate in tricoul gorjenilor. Constanta reprezinta de asemenea un atu al sarbului, care-l are ca model pe mult mai cunoscutul conational, Aleksandar Kolarov de la Manchester City.

Radoi si-l doreste pe Momcilovici si din cauza carentelor pe care Steaua le-a aratat pe flancul stang al defensivei. Desi experimentat si adus la Steaua datorita evolutiile bune avute in tricoul Petrolului,  brazilianul Guilherme Sitya este in scadere de forma, Radoi plangandu-se de usurinta cu care acesta este depasit in multe dueluri, dar si de faptul ca nu sustine mai deloc faza ofensiva.

momcilovici

12 meciuri a jucat Momcilovici in acest sezon de Liga 1, toate ca titlur. Sarbul a marcat si un gol, cel din partida cu CFR din 17 august (1-1)

In cazul in care transferul se va realiza, Momcilovici va deveni al 9-a lea jucator adus de campioana, de la Pandurii. Celelalte nume sunt Stanca, Martinovici, Pacurar, Matei, Chiriches, Pintilii, Breeveld și Raduț. Pretul pe care gorjenii il vor solicita in schimbul sarbului nu va fi insa unul deloc mic, suma estimata ridicandu-se la 500 000 de euro. Pe transfermark, Momcilovici are o cota de 1.2 mil. euro!  Asa cum s-a intampla si in trecut este posibil ca in afacere sa intre si un jucator de care Steaua ar fi dispusa sa se desparta.


 

Pariul zilei poate veni din Oltenia!


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu