Kimi Raikkonen si-a prelungit contractul cu Ferrari!! >> Gasesti aici cotele urmatoarei curse din Formula 1!

Unul dintre cele mai discutate subiecte din ultima perioada din Formula 1 a fost cel legat de contractul finlandezului Kimi Raikkonen cu Ferrari. „Telenovela” s-a incheiat, italienii prelungindu-i contractul pana la finalul seoznului 2018.


Performantele lui Kimi Raikkonen in Formula 1

Pilotul finlandez supranumit „The Ice Man” a sarbatorit in acest an implinirea unui deceniu de la titlul de campion mondial. Aceasta este si cea mai mare performanta a lui Raikkonen in „Marel Circ”, reusita in 2007 – alaturi de Ferrari, in prima sa perioada petrecuta la scunderia de la Marranelo.

In alta ordine de idei, mentionam faptul ca Raikkonen a luat startul in cariera sa in 263 de Grand Prix-uri, obtinand nu mai putin de 20 de victorii si 88 de podiumuri.

Cotele urmatoarei curse din Formula 1

Urmatorul Mare Premiu din Formula 1 va avea loc in acest weekend in Belgia. In continuare, redactia noastra va prezinta principalele cote. Finalndezul Raikkonen este cotat cu 10.00 pentru obtinerea victorii si cu 2.20 pentru o clasare a sa pe podium. Puteti paria chiar acum complet gratuit la Unibet daca va deschideti chiar acum un cont – CLICK AICI!


Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu