Rapid caută a doua victorie în mandatul lui Șumudică

Unirea Slobozia Rapid

Etapa a 10-a din Liga 1 este încheiată, luni seara, de la ora 21:00, de meciul dintre Unirea Slobozia și Rapid, partidă care pe Betano se trăiește la un alt nivel cu Bet Builder Boost, noua opțiune exclusivă de pariere.

Ce este Bet Builder Boost

Pentru a profita de opțiunea exclusivă de pariere Bet Builder Boost tot ce trebuie să faci este să construiești un pariu de tip Bet Builder la meciul Unirea Slobozia – Rapid, pariu care să conțină cel puțin trei selecții (fiecare având o cotă de minimum 1.50), iar cota totală să fie de peste 5.00. Astfel, vei deveni eligibil pentru un extra câștig maxim de 25% adăugat la potențialul câștig pe biletul creat cu Bet Builder. Pentru a profita de boost, odată devenit eligibil pentru acest extra câștig, trebuie activat butonul aflat în continuarea selecțiilor de pe bilet.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Unirea Slobozia – Rapid (luni, 23 septembrie, ora 21:00)

Rezultat final – Rapid (cota 1.88)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.15)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.70)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.85)

Astfel, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului (butonul albastru) la meciul Unirea Slobozia – Rapid am mizat pe cinci piețe diferite de pariere, pe același bilet, pentru o cotă totală de 13.00. Cum fiecare piață de pariere dintre cele alese are o cotă mai mare de 1.50 și cota totală depășește pragul de 5.00 am devenit astfel eligibil pentru extra câștigul de 25% oferit de Betano prin opțiunea exclusivă Bet Builder Boost!

Aflată la primul sezon din istorie în prima ligă, Unirea Slobozia ocupă locul 9 în clasament înaintea duelului cu Rapid, echipă aflată pe poziția a 12-a. Două puncte separă cele două echipe înaintea meciului direct de luni seara.

Unirea Slobozia a avut parte de un început promițător de campionat, dar în ultimele cinci meciuri a obținut două victorii și a pierdut de trei ori.

Giuleștenii au obținut un singur succes în ultimele cinci etape, 2-1 în deplasare cu Poli Iași la debutul lui Marius Șumudică pe banca tehnică.

Ambele echipe au marcat în patru din precedentele cinci meciuri disputate de Rapid în campionat. Excepție face chiar ultimul joc, înfrângerea de pe teren propriu contra liderului U Cluj.

Pe teren propriu în actualul sezon cei de la Unirea Slobozia au disputat patru meciuri până acum. Au remizat contra campioanei FCSB (2-2), după care au urmat două înfrângeri la rând, 0-1 cu UTA și 1-2 cu Petrolul, pentru ca la ultima apariție în postură de gazdă ialomițenii să se impună în duelul nou-promovatelor, 2-1 cu Gloria Buzău.

Bilanțul lui Marius Șumudică la Rapid în actualul sezon:

3 meciuri
1 victorie (2-1 în deplasare cu Poli Iași)
1 egal (1-1 în deplasare cu Universitatea Craiova)
1 înfrângere (0-2 acasă cu U Cluj)

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu