Raul Gonzalez s-a retras din activitate! Vezi statisticile si performantele unei legende a sportului rege!

In 29 Octombrie, 1994 incepea aventura lui Raul Gonzalez Blanco in fotbalul mare, iar pe 16 Noiembrie, 2015 isi agata ghetele in cui. 1.013 partide si 427 goluri, acestea sunt recordurile unei legende, care a castigat nu mai putin de 22 de titluri si respectul intregii lumi.

sursa foto: marca.com

download

Daca ceva il caracterizeaza pe Raul, aceea a fost competitivitatea. In orice minut, cu orice adversar, Raul a incercat de fiecare data sa marcheze si sa-si ajute echipa sa se impuna. Acest lucru s-a intamplat si cand s-a dus la New York Cosmos, unde a pus umarul la antrenamente pentru a-si convinge antrenorul ca merita sa fie titular. A reusit si de acaeasta data, asa cum a reusit timp de 21 de ani.

Raul si-a incheiat cariera asa cum a inceput-o, victorie cu Zaragoza la debutul sau in fotbalul mare, iar la ultimul sau meci, cu o victorie impotriva celor de la Ottawa Fury. Acesta a fost inceputul si sfarsitul unui profesionist desavarsit, un fotbalist de legenda, care nu a cedat niciodata.

Meciul impotriva celor de la Ottawa Furt nu a fost cea mai buna partida a sa, dar a aratat ca este un profesionist facand diferenta in multe situatii. Inteligenta nativa l-a facut sa stie cand trebuie sa stea un pas mai in spate, facandu-si colegii mai buni prin actiunile sale. Calificarea pe prima scena a fotbalului nord-american a fost adusa de hattrick-ul lui Gaston Cellerino. Raul a incercat sa marcheze si el la ultimul sau meci, dar neavand ocazii clare, a preferat sa puna umarul la castigarea echipei sale, asa cum a facut-o mereu si de aceea o sa fie considerat mereu ca „un castigator de legenda”.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu