Raul Jimenez da cartile pe fata: „Nu ma vor vinde pentru mai putin de atat!”. Cum o compara pe Wolves cu granzii Angliei

Un interviu de mare calitate a fost publicat de Marca joi, in care starul mexican Raul Jimenez (Wolverhampton) a tratat mai multe subiecte interesante. Intr-o perioada in care fotbalul din Anglia este blocat pe subiectul coronavirusului, golgheterul lui Wolves are puterea de a privi spre viitor pe un ton optimist. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca lui i se pregateste un transfer de elita, fie la unul dintre granzii Angliei, fie in afara Regatului Unit!

Pe scurt, Jimenez considera ca si-a meritat suma de transfer de 40 de milioane de euro, dar este constient ca trupa de pe Molineux nu va accepta sa-l vanda pe mai putin de atat. Acesta a declarat: „Nu stiu cine seteaza preturile, dar daca cineva a decis sa plateasca o suma pentru mine, inseamna ca merit. Daca cineva e dispus sa plateasca si mai mult sa ma transfere, atunci, din nou, merit. Joc bine, mi se pare firesc”. Recent, acesta a refuzat o oferta pe bani multi, din China, pe motiv ca progresul sau sportiv s-ar fi oprit odata cu mutarea.

„Mi s-au oferit 8 milioane de euro pe an, deductibili de taxe. Te face sa te gandesti, normal, dar visul meu a fost mereu sa reusesc in fotbalul mare. Am decis atunci sa stau la Benfica, apoi am ajuns la Wolves, chiar daca era o echipa nou-promovata. Toti oamenii credeau ca ne vom lupta pentru evitarea retrogradarii, dar la finalul sezonului ne-am calificat in Europa League.

Vad ca multa lume zice ca merit sa joc la o echipa de Top 6, dar noi suntem acum pe locul 5, deasupra tuturor acestor formatii. In afara de Liverpool, care e clar superioara, cred ca ne batem de la egal la egal cu oricine. Am invins-o pe Manchester City de doua ori, pe Tottenham o data, am remizat cu Manchester United…E destul de clar ca Wolverhampton nu ma va vinde pentru mai putin de 40 de milioane de euro, fara sa am clauza de reziliere”, a mai povestit Jimenez.

Dupa aceasta analiza lucida, Jimenez si-a pastrat modestia, cand a fost rugat sa comenteze statutul sau in fotbalul mexican. „Nu ma pot evalua in acest fel (n.r. daca este sau nu cel mai bun jucator mexican al momentului). Dar se spune asta si e un lucru care ma bucura”.

PARIURI SPECIALE PE RELUAREA COMPETITIILOR DE SPORT

Vizitati pagina noastra de Facebook!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Vrei 500 de RON GRATIS pentru pariurile tale? Deschide-ti cont online la Fortuna, cu un simplu CLICK aici. La primul depozit primesti bonusul! 

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu