RAZBOI la nivel inalt! ATP anunta oficial noua competitie rivala a Cupei Davis, din 2020!

ATP a anuntat oficial noua competitie pe echipe, „ATP Cup”, ce va debuta in sezonul 2020.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Novak Djokovic, liderul mondial si Presedintele Consiliului Jucatorilor, alaturi de Presedintele si Secretarul ATP, Chris Kermode au anuntat debutul noului turneu pe echipe, numit ATP Cup, ce se va disputa incepand cu anul 2020. Competitia, prima pe echipe in calendarul ATP dupa 6 ani (Dusseldorf 1978-2012), va avea loc in 3 orase din Australia si vor participa echipe din 24 de tari.

ATP Cup va dura 10 zile si este organizata in debutul anului, inainte de Australian Open, ca turneu pregatititor. Premiile totale vor fi de 15 milioane de dolari US, iar castigatorul poate primi pana la 750 de puncte in clasamentul ATP. Tarile participante vor fi impartite in 6 grupe, iar primele 8 tari se vor duela eliminatoriu pana in finala, dupa faza grupelor. Fiecare tara va avea dreptul la 5 jucatori iar criteriul de calificare este clasamentul ATP. Confruntarile din aceasta competitie vor fi constituite din doua partide de simplu si una de dublu.

Rivalitatea cu noul format al Cupei Davis va fi uriasa, asadar numai tenisul are de castigat. Cel putin pentru moment, jucatorii de top s-au declarat sustinatorii turneului patronat de ATP.

    Cotele castigatoarei Cupei Davis 2018

Pariaza ponturile noastre AICI!

Ne gasiti si pe Instagram – CLICK AICI!

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu